| ir3al a întrebat:

Ajutorrr Ajutorrr Ajutorr TPU, astazi m-am epilat pe tot corpul cu ceara, ceara a fost ok m-am epilat bine numai ca atunci cand am facut dus mi-am dat seama ca ceara ramasa pe corp nu se ia sub nici o forma, am incercat cu orice, si nu ma pot imbraca cu nimic pentru ca piele se lipeste de haine Nu mai pot cryingcryingcryingsi maine trebuie sa ma duc la scoala si nu stiu ce sa mai fac Ajutor.cum sa dau ceara jos? este urgent dau si funda fac orice!crying(

Răspuns Câştigător
| GiveMeYourPussy a răspuns:

Merge cu ulei (si de gatit daca vrei ) merge 100 % te dai cu el apoi faci un dus si gata tot happy

11 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Incearca cu un tampon de vata pe care ai pus spirt. freaca locurile unde ti-a ramas ceara. Asta e cam singura solutie si nici asa nu ti se va duce toata ceara de pe corp sad

| roland2948 a răspuns:

Buna! Incearca cu o vata imbibata in spirt sau serveretele demachiante inmuiate in ulei.

| supercamila a răspuns:

Incearca sa te speli cu apa calda.fierbinte si suporta cat mai mult.si dupa aia incearca sa freci cu o laveta de corp uscata thinking eu asa am facut si acum e ok... ai grija cum faci thinking Funda?

| ir3al explică (pentru GiveMeYourPussy):

Ustura? si se ia in totalitate?

| GiveMeYourPussy a răspuns (pentru ir3al):

Nu ustura de loc happy si da, desigur se duce in totalitatewinking

| ralusycretz a răspuns:

ULEI! merge sigur! bafta scumpa!

Si cum trebuie sa procedezz? pun ulei pe burete si frec pata de ceara? scuza-ma daca par disperata dar chiar nu mai pot

Pai da happy ai putea proceda asa happy eu nu stiu mai multe detalii happy eu sunt baiat iar eu am patit o faza in somn : )) soramea mi-a pus ceara dinaceea pe mana :p si a tras putin dar m-am trezit : )) si ea mi-a spus cum sa scap de ceara aceea de pe mana happy eu am facut cu ulei de gatit :p
te inteleg ca esti stresata din cauza aceea :p dara trebuie sa faci ceva sa scapi de ceara de pe corp happy hai, multa bafta cu uleiul :* iar dupa ce iesi de la dus sa imi spui daca adisparut ceara de pe corp happy

Da, ai avut dreptate! mersi mult!kiss

Cu multa placere :*

| Adex12k a răspuns (pentru Dana211):

E bun și uleiul de floarea soarelui sau trebuie de măsline?