Merge cu ulei (si de gatit daca vrei ) merge 100 % te dai cu el apoi faci un dus si gata tot
Incearca cu un tampon de vata pe care ai pus spirt. freaca locurile unde ti-a ramas ceara. Asta e cam singura solutie si nici asa nu ti se va duce toata ceara de pe corp
Buna! Incearca cu o vata imbibata in spirt sau serveretele demachiante inmuiate in ulei.
Incearca sa te speli cu apa calda.fierbinte si suporta cat mai mult.si dupa aia incearca sa freci cu o laveta de corp uscata eu asa am facut si acum e ok... ai grija cum faci Funda?
Si cum trebuie sa procedezz? pun ulei pe burete si frec pata de ceara? scuza-ma daca par disperata dar chiar nu mai pot
Pai da ai putea proceda asa eu nu stiu mai multe detalii eu sunt baiat iar eu am patit o faza in somn : )) soramea mi-a pus ceara dinaceea pe mana :p si a tras putin dar m-am trezit : )) si ea mi-a spus cum sa scap de ceara aceea de pe mana eu am facut cu ulei de gatit :p
te inteleg ca esti stresata din cauza aceea :p dara trebuie sa faci ceva sa scapi de ceara de pe corp hai, multa bafta cu uleiul :* iar dupa ce iesi de la dus sa imi spui daca adisparut ceara de pe corp