Nu ai dat cu after shave? Da-ti cu crema de fata! Asa cum ti-a sugerat si, BiuL, da-te cu crema de galbenele! Este foarte buna! Next time, dupa ce te barbieresti, da-te cu apa rece pe fata (ca sa se inchida porii), dupa care, te dai cu after shave (nivea este fff bun)! Bafta!
Yonut dai cu tarr pentru dezinfectie iar apoi cu o crema Nivea pentru asprimea fetei si calmare. Asta pana se invata pielea fetei cu aparatul de ras.
Vezi să nu fi făcut alergie de la ceva sau ai mâncat ceva vechi şi eşti intoxicat.
Se numeste alergie de contact, iti recomand ca o perioada sa nu folosesti nimic, mai apoi incearca dupa ce te razi sa iti dai cu o crema calmanta de la oriflame de ex sau nivea
Da-te cu crema de galbene sau Cicalfate de la Avene. Totusi ideal ar fi sa mergi la un medic dermatolog/de familie sau la farmacista sa te vada si sa isi recomande ceva in cunostinta de cauza.
Am alergie la polen si nu pot sa imi dau cu crema de galbenele ca imi provoaca mancarimi. am gasit la tatal meu un balsam aftershave nivea care mi.a facut bine. multumesc oricum
DaciaRomania întreabă: