Selena nu este insarcinata. cerd ca fetele care se oftica ca este impreuna cu justin bieber inventeaza astfel de zvonuri idioateee doar pentru a o "injosi". totusi daca ar fi fost insarcinata ar fi aratat la TV. nu credeti?
Pai daca este impreuna cu Justin Bieber (dupa cum se spune) atunci poti sta linistita nu are cum sa fie insarcinata.
Pentru JBLorenaLoreJB :
Continua sa visezi
PS: Daca faci un copil cu Bieber sa ne inviti si pe noi la botez
Si te digo que eu estoy mas sorprendido que ti de enterarme de esta noticia, me vas a creer? porfavour dime que si, mi nina!
Nu! Exista multi oameni care n-o plac si zic toate minciunile ca sa n-o mai placa nimeni. Daca ne luam dupa toate stirile nu e bine fiindca una zicea ca Selena Gomez a murit si de fapt inca traieste. Funda?
A aratat deja la TV ca Selena ar fi insarcinata! Se spune ca tatal e Justin Bieber, dar eu nu il cred in stare de asa ceva! Sunt o mare fana a lui si nu vreau sa renunt la el dintr-o prostie. Selena are nevoie de putina publicitate, atat, avand in vedere ca albumele ei au fost un dezastru, da bine sa se tina ca o catea dupa Justin. Ea merita sa fie "injosita", vreau sa vad ce va mai spune cand se va afla totul!
Nu este adevarat! eu sunt un fan mare al ei si stiu totul! si oricum arata la stiri.
Mai bine sa asteptam un timp o sa aflam mai multe. Sunt fete care la 12 ani nasc, dar nu au iubiti e din cauza ciclului, ASTA MA SHOCHEAZA!