| secre1girl a întrebat:

Am auzit de undeva ca e un fel tratamet anti acnee cu malai cum este si pe ce portiuni se poate folosi?

10 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

In fiecare zi, de preferat dimineata te speli cu malai de fata, dupa care te clatesti cu un gel de cuaratare usor, neabraziv.

| 6111992 a răspuns:

Buna eu pun intr-un castron doua linguri de malai si un albus de ou le amestec un pic pana se omogenizeaza apoi o aplic pe tenul spalat in prealabil sau pe corp las sa actioneze cam 5 minute si apoi clatesc cu apa calduta este foarte buna pentru acnee o poti folosi o data la o saptamana sper ca te-am ajutat.

| Fantomica a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, eu nu m-as baza pe leacuri babesti cand e vb de acnee. Mergi la un dermatolog bun si o sa ai rezultate, garantat.

Uite aici cum poti sa acoperi f bine acneea: http://fantomica.blogspot.com/2012/04/tutorial-cum-putem-ascunde-acnea.html

| lyTTTT a răspuns:

Eu stiam de malai amestecat cu ulei si amesteci si masezi pe fata, iar apoi clatesti cu apa calduta. Dar nu e eficienta pentru acnee, adica eu am incercat o data sau de doua ori, dar intr-adevar face fata foarte fina. :*

| MarYan00 a răspuns:

Intr-un vas pui malai +miere+scortisoara.amesteci. (mai mult cu mana.o sa fie f. lipicios laughing )
si te speli pe fata cu apa calda (pentru a deschide porii) dai cu amestecul ala, apoi stai 10-20min. te speli cu apa rece si gata
folosesi cand vrei /o data pe zi
am facut si eu, dar nu mi-a facut binesad

succes:p

| Vali96 a răspuns:

Du-te la doctorul de familie si cerei o reteta pentru Zineryt. Zinerytul este o solutie care opreste excesul de sebumm de pe fata. Eu asa am scapat de cosuri. Succes!

| AndraNicoleta a răspuns (pentru Vali96):

Nu-ti trebuie reteta pentru Zynerit.

| Vali96 a răspuns (pentru AndraNicoleta):

Da dar cu retea compensata il iei gratis asa la liber e vreo 30-40 lei.winking

| Pisuuoi a răspuns:

Pai masezi foarte foarte bine partile problematice cu malai, si clatesti apoi cu apa calda.Pe langa faptul ca este un tratament anti-acneic, iti va lasa si fata foarte fina! Succes in lupta cu cosurilewinking

| anna000000 a răspuns:

Nu stiu de asa ceva dar eu folosesc Aknesol de la Plafar si este foarte bun...ti-l recomand; sau mai poti folosi si clearskin de la Avon..la fel ti-l recomand! :*