E adevarat ca nu e cea mai ok apa dar asta deja mi se pare un moft. ) Sunt chestii mai rele pe care le punem pe fata decat apa de la robinet
Nu este adevărat. Eu mă spăl in fiecare zi atât pe față cât și pe corp. Și e ok.
1. De unde ei tu "apa termala"?
2. Nici apa termala nu e apa complet pura. Ba chiar, are mai multe componente decat apa de la robinet care trece prin nite filtre pana la noi.
Mai gandeste-te cand auzi astfel de zvonuri sau reclame pe la tv.
E doar un zvon. Cel putin eu beau apa de la robinet, beau destul de multa si nu am probleme cu cosurile cand fac asta, nu am deloc cosuri.
Dacă stai în oraș nu ai de ce să îți faci griji deoarece acea apă trece prin tot felul de stagii de purificare. Poate nu e atât de bună ca cea termală dar nu îți distruge deloc tenul deci stai liniștită : *
E adevarat...eu personal nu folosesc pentru ca e foarte calcaroasa si mai rau iti usuca sau iti strica tenul... decât sa ti-l curete
Apa de la robinet nu e considerata buna pentru ca se foloseste clor pentru distrugerea bacteriilor. Din cate stiu apa este si filtrata( cat de cat).
Depinde mult de cat de sensibil e tenul.Pe termen lung se poate usca mai mult tenul ( daca ai ten uscat sau mixt). Dar nimic ce nu poate rezolva orice crema normala de fata( pe care probabil oricum o folosesti daca ai tenul uscat).
In concluzie: foloseste-o linistita, sau aplica si o crema hidratanta din cand in cand ca sa fii sigura.