Incearca crema manuka extra, te poate ajuta in aceste probleme. Hidrateaza foarte bine pielea, cel putin eu sunt multumita de produs si poti citi cate ceva pe pagina produsului.
Recomand tonicul clarifiant de la burt's bees, eu l-am luat in urma cu cativa ani, acum am tenul impecabil. De asemenea, o alimentatie mai sanatoasa, fructe si legume. evita carnea de porc, manaca carne slaba. succes!
De asemenea am si o alimentatie buna cred, nu mananc JunkF, nu beau sucuri si mananc cat mai aproape de un stil vegetarian.
Buna! Incearca cate ceva de aici:
-Achizitioneaza-ti o apa micelara si inlocuieste-ti demachiantul cu ea (daca esti fata) sau iti poti curata tenul dimineata si seara cu ea, face minuni pentru ten si nu ar trebui sa lipseasca din igiena oricarei fete
-Incearca si scrub-ul acesta de la NIVEA:
https://www.google.ro/......ps?/search ce iti pot spune despre el este faptul ca iti curata tenul foarte bine si rapid
Acum cate ceva natural:
-Fa-ti un ceai de musetel, si aplica-l pe fata cu niste dischete demachiante (repeta in fiecare zi timp de 1 saptamana )
-masca cu miere si scortisoara :amesteca 2-3 lingurite de miere cu 1-2 de scortisoara si lasa masca sa actioneze pe fata timp de 15 minute si de preferat curata-l cu un scrub ceva apoi cu apa, deorece e mierea care se va intari pe piele
Cam astea mi-au mers mie.Incearca si tu.
Sunt baiat, si culmea e ca am si o alimentatie normala, fara sucuri sau junkfood.Se mai aplica ce ai zis tu mai sus?
Da, se aplică! Mergi totusi si la un dermatolog, oricum. este normal sa iti mai apara cate un cos
kalakkas întreabă: