| whitemouse1 a întrebat:

Am avut ten curat de cand ma stiu, mai apăreau unele coșuri dar le rezolvam cu mebra crema cu vitamina a sau triamcinolon, de aproximativ o luna mi-au apărut coșuri pe frunte in stânga, o luna si mai mult cred, am aplicat mebra mai întâi nu prea avea efect iar dupa am aplicat triamcinolon, puroiul s-a dus dar punctele roși sau chiar un cos nu, cum scap de ele cat mai repede?...

8 răspunsuri:
| BackToBlack a răspuns:

Buna! Incearca cate ceva de aici:

-Achizitioneaza-ti o apa micelara si inlocuieste-ti demachiantul cu ea (daca esti fata) sau iti poti curata tenul dimineata si seara cu ea, face minuni pentru ten si nu ar trebui sa lipseasca din igiena oricarei fete

-Incearca si scrub-ul acesta de la NIVEA:
https://www.google.ro/......ps?/search ce iti pot spune despre el este faptul ca iti curata tenul foarte bine si rapid

Acum cate ceva natural:
-Fa-ti un ceai de musetel, si aplica-l pe fata cu niste dischete demachiante (repeta in fiecare zi timp de 1 saptamana )
-masca cu miere si scortisoara :amesteca 2-3 lingurite de miere cu 1-2 de scortisoara si lasa masca sa actioneze pe fata timp de 15 minute si de preferat curata-l cu un scrub ceva apoi cu apa, deorece e mierea care se va intari pe piele

Cam astea mi-au mers mie.Incearca si tu.

| Superlativ_Frumusete_1985 a răspuns:

Recomand tonicul clarifiant de la burt's bees, eu l-am luat in urma cu cativa ani, acum am tenul impecabil. De asemenea, o alimentatie mai sanatoasa, fructe si legume. evita carnea de porc, manaca carne slaba. succes!

| whitemouse1 explică:

De asemenea am si o alimentatie buna cred, nu mananc JunkF, nu beau sucuri si mananc cat mai aproape de un stil vegetarian.

| whitemouse1 explică (pentru BackToBlack):

Sunt baiat, si culmea e ca am si o alimentatie normala, fara sucuri sau junkfood.Se mai aplica ce ai zis tu mai sus?

| kiri11 a răspuns:

Incearca crema manuka extra, te poate ajuta in aceste probleme. Hidrateaza foarte bine pielea, cel putin eu sunt multumita de produs si poti citi cate ceva pe pagina produsului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare seara si in fiecare dimineata curatate cu apa micelara are efect

| BackToBlack a răspuns:

Da, se aplică! Mergi totusi si la un dermatolog, oricum. este normal sa iti mai apara cate un cos

| whitemouse1 explică:

Ideea e ca nu e un Cos, e un grup de coșuri mai mici