Carare pe mijlocul fruntii, ca acum 50 de ani?
esti sigur ca asta vrei?
Vorbeste cu frizerul!
Du.te la Dani Costi, te rezolva el cum trebuie. Scurteaza si pantaloni in caz ca mai ai nevoie de ceva.
Nu înțeleg persoanele care spun ca e o prostie sa faci asa ceva, poate are o forma a capului a care nu se potrivește deloc o frizura pe care o are tot globu'
Probabil nu ați văzut persoane care au cărarea pe mijloc; am un prieten căruia ii sta super bomba cu parul cum vrea și baiatul/barbatul
Fa ce simți, nu te lua după toți de pe TPU.
Nu'sh she ii ashe di complicatai
uzi parul sau il dai cu gel de par, apoi dai cu pieptenul in stanga si dreapta mijlocului, apoi iei parul care s-a dus in directia gresita si il indoi invers pana iese cararea asa cum vrei tu
frizer auzi, pentru o amarata de carare, de ce nu stilist? eventual neaparat unul gay, ca aia sunt cei mai buni, tocmai pentru ca sunt gay
Decât să te procupe frizura mai bine te-ar preocupa gramatica limbii romane. E groaznic cum scrii! Frizura sta asa cum este gena.
În caz că nu știați, domn profesor, site-ul TPU te corectează. Am vrut să scriu "să mi-o", în caz că te referi la asta. Nu am observat în momentul ăla. Dacă vrei să crezi, bine. Dacă nu, sănătate. :*
"Sanatate si pacea Domnului! Sunt baiat." domn elev. Si "Dacă nu, sănătate." fara doua puncte si steluta. "Succesuri!" vorba unei prietene de-a ta.
Te sfatuiesc sa nu-ti faci carare pe mijloc, ca-i deja depasita moda asta, apoi vei arata ca un taranoi.
Vezi ca sunt tunsori moderne si dragute, pe acare ti le poate face frizerul, doar intreaba-l, sau cauta pe google "tunsori 2021" si mergi cu pozele/imaginile respective, sa-i arati frizerului ce doresti sa-ti faca.
In ce priveste auto-corectorul de pe forum, nu este el vinovat de neglijenta ta. Ai obligatia sa recitesti textul scris si sa-l corectezi nainte sa-l publici pe forum. Asadar, este doar vina ta ca ai scris incorect si nu ai dat doi bani sa-l recitesti inainte sa-l publici.