Eu zic sa o alegi pe cea rosie.E culoarea dragostei, si oricarei fete ii sta bine cu asemena culoare.iti v-a sta si mai bine daca o asortezi cu niste bijuterii (aur, argint)si niste pantofi/sandale negre. Sper ca te-am ajutat :*
Depinde ce culoare are parul tau si ce ten ai, incearca-le pe amandoi si ai sa vezi care ti se potriveste mai bine.
De regula brunetelor le sta bine cu rosu, iar blondelor, roscatelor cu albastru.
Albastru. Mie imi place mai mult si in plus, se poarta toamna/iarna asta.
Depinde.Alege-o pe cea care iti vine cel mai bine si tine cont de preferintele tale
Daca ai parul inchis la culoare, ar merge aia rosie, daca ai parul deschis merge cea albastra.
Eu as zice sa o incerci pe cea albastra! Dupa parerea mea ai arata ca Cenusareasa!
Albastru! E mul maii frumos, dar...cred ca-ti place rosu pentru ca fetelor mai mult le place culoarea rosie!
Oricum...vezi care-ti vine mai bine! Succes! Funda please
Buna!
Acum depinde si de modelul rochiei... Daca poti sa imi dai o poza asemanatoare cu aratarea rochilor tale tias putea spune cu mai exactitate, dar daca nu poti sa imi dai vreo poza cred ca ti-ar sta mai bine cu aia rosie.
O seara buna!
Mersi mult! Esti de mare ajutor in momentele in care moda se pierde su nu poti alege.Esti cea mai tare!
Mersi mult si de funda dar si de complimente, ma bucur mult de tot ca ti-am fost de ajutor.