anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am de ales dintre o rochie rosie scurtuta si o rochie albastra scurta.Care sa o aleg?

Răspuns Câştigător
| Adelina004 a răspuns:

Eu zic sa o alegi pe cea rosie.E culoarea dragostei, si oricarei fete ii sta bine cu asemena culoare.iti v-a sta si mai bine daca o asortezi cu niste bijuterii (aur, argint)si niste pantofi/sandale negre. Sper ca te-am ajutat :*

10 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Depinde ce culoare are parul tau si ce ten ai, incearca-le pe amandoi si ai sa vezi care ti se potriveste mai bine.
De regula brunetelor le sta bine cu rosu, iar blondelor, roscatelor cu albastru.

| CiocolataCalda a răspuns:

Albastru. big grin Mie imi place mai mult si in plus, se poarta toamna/iarna asta.

Răspuns utilizator avertizat
| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Depinde.Alege-o pe cea care iti vine cel mai bine si tine cont de preferintele talewinking

| maia10 a răspuns:

Daca ai parul inchis la culoare, ar merge aia rosie, daca ai parul deschis merge cea albastra.

| Ghostplayer a răspuns:

Eu as zice sa o incerci pe cea albastra! Dupa parerea mea ai arata ca Cenusareasa!

| DariusAndi a răspuns:

Albastru! E mul maii frumos, dar...cred ca-ti place rosu pentru ca fetelor mai mult le place culoarea rosie!
Oricum...vezi care-ti vine mai bine! Succes! Funda please

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Acum depinde si de modelul rochiei... Daca poti sa imi dai o poza asemanatoare cu aratarea rochilor tale tias putea spune cu mai exactitate, dar daca nu poti sa imi dai vreo poza cred ca ti-ar sta mai bine cu aia rosie.
O seara buna!

| dany248y a răspuns (pentru Adelina004):

Mersi mult! Esti de mare ajutor in momentele in care moda se pierde su nu poti alege.Esti cea mai tare!

| Adelina004 a răspuns (pentru dany248y):

Mersi mult si de funda dar si de complimente, ma bucur mult de tot ca ti-am fost de ajutor. big grin