Forma unghiilor are un impact puternic. Cred ca daca ti-ai lasa unghiile mai lungi, le-ai da o forma rotunda si ai folosi oja deschisa la culoare, degetele tale ar parea mai lungi. Maura are dreptate, probabil si inelele subtiri, care urca pe deget ar putea ajuta.
Da. Poarta inele lunguiete. Acest truc va da impresia de niste degete mai lungi.
@cristi 25 patetic
@Jojo, ceea ce tie ti se par defecte, altora s-ar putea sa le placa... Priveste partea plina a paharului, decat niste degete lungi si subtiri "ca spitele" mai bine niste "degetele micute si groase"
PS: Intotdeauna poti apela la chirurgie plastica
Depinde de forma mainilor. Poate ca nu sunt chiar d=asa de groase in comparatie cu restul mainii! Dar oricum daca obisnuieti sa-ti trosnesti articulatiile degetelor nu o mai face pentru ca ti se vor ingrosa si de aici si aspectul mai "gros" al degetelor. Trucuri? nu prea cred ca stiu. dar poate te ajuta altcineva
Taietile si e perfect iti pui in loc spitele de la bicicleta si arati foarte bine...
Jojo sunt elisa mai tratat urat te tratez si eu acoperati mainile cu pistruii si bagale in priza ceau