| Happyintotdeauna37 a întrebat:

Am doua intrebari:
1) De ce va place sa va s-g- fete p---? laughing
2) Ce va place la o fata?
Dau si FUNDA la cel mai amuzant si sincer raspuns! (Scuze de categorie)

Răspuns Câştigător
| andrey663 a răspuns:

1)...E foarte relaxant.:X
2)Normal ca majoritatea se uita la frumusete, dar nu numai asta conteaza cand vrei o relatie.Astea frumoase sunt doar asa..ptr o noapte.

8 răspunsuri:
| AnonimAk47 a răspuns:

1-pentru ca este placut, te relaxezi, etc.big grin
2-Sinii,fesele,mai multe.big grin

| Blackyuu a răspuns:

Eu sunt fata dar vreau sa raspund la intrebare laughing))
1) Deoarece sunt prostii de ce ar vrea sa faca pitipoanca asta? Daca e asa sa il puna si ea pe el sa o linga in p***** sa vedem cat mai este de relaxant.
2) Majoritatea barbatilor sunt ca niste animale si nu vad decat sani, fese si "pulpițe" dar mai exista si baieti pe cale de disparitie care nu se uita asa mult la asta si se bazeaza si pe caracterul fetei.
Am fost sinceră! happy Nu va simtiti jigniti.

| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Imi pare rau dar nu am inteles cui ii este adresata prima intrebare. Fetelor sau baietilor? A doua intrebare clar este adresata baietilor, dar prima? Banuiesc ca este adresata tot baietilor. In fine.
1) Ce pot spune, fiecare cu fanteziile lui si cu placerile lui.
2) Evident, frumusetea, pentru ca ce este frumos si lui Dumnezeu ii place, caracterul, personalitatea, naturaletea ei feminina, si nu in ultimul rand sufletul.

| Foxyyyy a răspuns (pentru Blackyuu):

De ce s-ar simti cineva jignit de aberatiile ce le-ai spus tu? Se vede ca n-ai peste 14 ani.

| Blackyuu a răspuns (pentru Foxyyyy):

Da, ai dreptate nu trebuie sa imi dai atentie mie sau aberatiilor mele. Multumesc oricum, am peste 14 aniwinking

Era o observatie. Atunci daca ai peste 14, esti destul de limitata in gandire.

| Blackyuu a răspuns (pentru Foxyyyy):

Multumesc.

Oricand.