Nu prea conteaza ce porti, dar unele fete considera ca e,, prea tryhard'' altele ca e misto si tot asa, conteaza sa te simti confortabil in geaca aia si sa ii placa si fetei de care iti place ca mna. Si eu am facut alegerea de a-mi lua geaca de piele anul asta si am auzit tot felul de vorbe, dar inca o port, mie imi plac gecile de piele, poate unei fete i se pare ca ucizi animale, sau nu stiu, alteia i se pare ca esti smecher din ala cu fite, si una cel mai probabil te place. Deci poti sa o porti dracu ca ai dat bani pe ea.
E stupid, mai ales în perioada asta. Ieși prea mult în evidență și unii te pot considera arogant și căutător de atenție. Măcar tu nu porți ochelari de soare pe holurile liceului.
E foarte bine dacă îți place, dacă te simți bine cu ea dar nu exagera. Normal ar fi să o porți dimineața când este mai friguleț afară, dar nu pe holurile liceului la 30 C° la ora 1.
Nu încerca să fii cine nu ești doar pentru ochii lumii.
Personal mie mi se pare misto...o sa se uite dupa tine fetele carora le plac baietii rai
Daaar..eu zic sa continui sa o porti pentru ca e super misto o geaca gen motociclist.te face sa arati mai bn..si o sa iesi in evidenta
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: