Eu sunt convinsa ca fata ta a devenitmai fina, mai ales ca porii s-au deschis de la aburi. Sincer, asa se procedeaza peste tot si nu inteleg cum de nu ti-a scos punctele negre. Poate nu a fost cosmeticiana priceputa, sau era incepatoare si nu stia cu ce se mananca. Eu zic sa te duci inapoi, sunt banii tai, ai platit pentru un serviciu ce trebuia facut ca lumea.
Multa bafta!
Buna! Si eu fac tratament facial, nu se rezolva totu dintr-o singura sedinta, trebuie sa faci mai multe sedinte, la tine este ieftin pe mine pentru o ora imi ia 100 lei si ma da cu multe creme si cand imi scoate punctele negre le scoate cu tifon, insa o sa vezi ca nu o sa iti mai apara multe cosuri si puncte negre dupa tratament. Funda?
Nu mi se pare o alegere buna sa mergi la cosmetica. In plus, datorita aburilor, porii se dilata iar punctele negre vor aparea la loc intr-un timp foarte scurt, sau se irita. Cu 50 de lei iti puteai lua ceva de la Vichy.Sunt tot felul de oferte prin farmacii, iar produsele de la Vichy sunt extraordinar de bune! Incearca Vichy Normaderm sau apa termala, pentru toate imperfectiunile tenului.
Nu am fost, dar daca ti se pare ca tratamentul nu a dat roade, de ce nu te duci sa ii spui daca e normal sa mai ai puncte negre? Nu te costa nimic sa o intrebi. Succes.
Eu sunt cam sceptica cu privire la saloanele de cosmetica-dermatologie; am o prietena care a facut un sir de astfel de sedinte. Intr-adevar, la cateva luni de zile scapase de acneea pe care o avea, dar in cativa ani de zile, in locul cosurilor de pe fata iti vor ramane niste gauri inestetice si vei fii nevoita sa folosesti tot felul de pudre, farduri si altele ca sa le acoperi. Eu nu storc niciun cos; se trec singure si nici nu raman semne. Sfatul meu este sa nu mai apelezi la saloane de genul asta, cel mai bine este sa ingrijesti fata prin demachere, peeling, masti, creme de noapte/ zi, dar sa nu mai atingi cosurile.
Am o prietena care tot asa s-a dus sa isi deschida porii si dupa cateva saptamani i-au aparut pe obraji numai puncte negre. S-a dat cu fond de ten si i s-au intins pe toata fata si a fost la spital si i-au spus ca un cos era bolnav si i la taiat deci ai grija cu saloanele ca sunt o bataie de joc.