| haircut a întrebat:

Am gasit pe net anuntul asta:
"Te tunzi si primesti bani.
Ideea e simpla: ne trimiti o poza cu tine si noi iti vom alege un nou stil, o noua tunsoare. Daca vei accepta provocarea vei fi platita cu o suma cuprinsa intre 50-500 Ron, in functie de criteriile pe care le indeplinesti.
Pentru mai multe detalii scrie-ne pe email.

Anuntul este valabil doar pentru fete, iar salonul in care te vei tund poate fi ales de tine!"

Ce parere aveti? Se merita?

Răspuns Câştigător
| EuCeaANiumanui a răspuns:

Eu zic ca se merita.Imi dai si mie site-ul unde trimiti poza.Te rog

8 răspunsuri:
| TheBlackAng3l a răspuns:

Se merita doar daca tunsoarea pe care o aleg iti place si tie...pt ca sa te puna sa te tunzi O de exemplu...nu cred ca se merita big grin

| mgtow a răspuns:

Depinde daca vrei sa te trezesti cu o freza iesita din comun sau nu, probabil sant persoane fara experienta care vor sa invete meserie si iti dau bani pentru experimentele facute.

| haircut explică (pentru mgtow):

Pai vad ca ma lasa pe mine sa aleg salonul la care sa merg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru haircut):

Da, te lasa sa alegi salonul nu si tunsoarea.
Nu stiu ce anunt ai vazut dar a fost acum doi ani o gluma de la nu stiu ce radio. O femeie s-a tuns. A primit ceva maruntis. Apoi a regretat enorm. In nici un caz nu dau ei 500 ron. Poate 50... poate. Asa ca, nu prea merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am uitat sa apun ca ei platesc salonul. Cu ei au afacerea.

| haircut explică (pentru anonim_4396):

Pai daca eu aleg salonul, cum pot avea ei afacere cu toate din Bucuresti? si banii presupun ca ii primesti inainte, nu dupa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru haircut):

Din ce am auzit eu atunci, ei au o lista. De acolo se alege salonul. Iar banii, categoric dupa. Altfel, cum? Ba mai mut, vor fotografii cu imagini dinainte si dupa, asupra carora vor avea drepturi depline: sa le publice, etc
Chiar anuntul spune "ne trimiti o poza cu tine si noi iti vom alege un nou stil, o noua tunsoare".
Asta, daca este vorba de acelasi lucru. Si se pare ca da. Pentru ca cei ce cumpara par natural au altfel de anunturi si au locuri fixe, mentionate, unde ei insisi taie parul. Eu am spus ce stiu. Decizia...

| haircut explică (pentru EuCeaANiumanui):

Au email: bobhaircute@gmail.com, nu site.