| Sara2 a întrebat:

Am insomnie, nu pot dormi noaptea, ceva remedii stiti? este a 3 noapte consecutia in care nu dorm

14 răspunsuri:
| y0nutz3ly a răspuns:

Maine seara incearca sa adormi pe la 10 asa si iti reglezi somnul

| EdwardAndrey a răspuns:

Eu stiu o chestie. Nu stiu daca se aplic in cazul tau.
Am observat ca eu daca ma pun la somn si am patur pe fata nu pot sa dorm. daca dau patura deoparte adorm imediat.
Mam documentat de pe nenea Google si am aflat ca atunci cand ai patura pe fata cantitatea de oxigen de sub patura se micsoreaza iar creierul incearca sa te tina treaz pentru a nu muri sufocat.
Acum daca tu ai obiceiul sa adormi cu capul sub patura, renunta la obicei si iti va fi bine.
SOMN USOR!

| EdwardTeach a răspuns:

Consumă alcool, pe mine mă ajută întotdeauna.

| y0nutz3ly a răspuns (pentru EdwardTeach):

laughing...imediat adormi aa? nici nu iti dai seama cand adormi

| carhartt a răspuns:

Doua paharele de vin si esti blana in pat.
Eu chiar acum beau putin vin, pe la si jumate sa ma bag in pat sa adorm linistit.

| EdwardTeach a răspuns (pentru y0nutz3ly):

Depinde de cantitate big grin

| tutorial943 a răspuns:

Bea citeva pahare de whisky

| Phx a răspuns:

Cauze diferite, manifestări diferite, tratamente diferite. Du-te la medic sau ascultă Megadeth.
www.youtu.be/Q8mxHQ2Gal4

| frzq1 a răspuns:

Sau zeppelin II

| DiamantulAuriu a răspuns:

Fa efort in timpul zilei si noaptea dormi bustean

| etudor a răspuns:

Seara inainte de culcare frectioneaza usor fruntea cu o ceapa taiata, bea o cana de lapte cald cu putina miere si pune in el si un praf de scortisoara.
Sau:1/2--1 lingurita de tinctura de valeriana sau 2 capsule de radacina de valeriana luate cu o ora inainte de ora de culcare va ajuta sa dormiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Psihoterapia cognitivă şi compotamentală însoţită de hipnoză dă rezultate foarte bune în tratamentul insomniei. Îţi recomand cu încredere.
Se pot obţine rezultate foarte bune în timp.
Te pup!

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Un lucru foarte folositor este sa faci sport seara, coprul este obosit si dupa sport spmnul este binevenit. De asemnea poti sa bei ceva cald, eu iti recomand un ceai dar fara prea mult zahar. Asigura-te ca ai picioarele calde dar in camera sa fie cam 21-22 de grade maxim. Citeste o carte in pat, te asigur ca functioaneaza 100%, pe mine una dupa ce citesc cam 3-4 pagini ma ia imediat somnul.

| hotdesire a răspuns:

Incearca cu sex si alcool