| Anda1197 a întrebat:

Am inteles ca pentru albirea dintilor se poate folosi si bicarbonatul de sodiu(alimentar). Este bun? A incercat cineva. Daca da, cum sa fac? Fundoi!
Daca mai stiti si alte metode de albire a dintilor, va rog sa-mi spuneti!(in afara de stomatolog!)

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Da, este bun. Eu umezesc periuta de dinti si apoi o bag in plicul cu bicarbonat, mai putin putin apa pe el si imi frec toti dintii timp de 2-3 minute. Rezultatele se vad in cateva saptamani.
Il poti folosi odata sau de doua ori pe saptamana, nu mai des ca poate distruge smaltul.
Alte metode ar fi albirea la stomatolog, benzile crest white strips cumparate de pe internet sau pasta de dinti colgate max one folosita de 3 ori pe zi.
Unii mai recomanda si sarea sau sucul de lamaie, eu zic ca tot bicarbonatul e cel mai bun.

21 răspunsuri:
| AroundZendaya a răspuns:

Da, se poate folosi bicarbonat, dar este putin cam gretos. Poti folosi si sare sau zeama de lamaie happy

| Alexandru_Manea_1998 a răspuns:

O metoda este sa te duci la medicul stomatolg este cel mai bine paltesti putin si nu mdureaza mult poate descopera si alte probleme dentare... decat sa suferi pe urma mai bine teduci la el... mi s-a intamplat si mie m-am dus pentru o masea si dupa a gasit mai multe probleme care ma puteau tirmite direct in spital cu dinti nu este de gluma

| ioana10andreea a răspuns:

Da am incercat si chiar a functionat se pune putin pe periuta de dinti si se aplica.O alta metoda este sarea.
Funda?

| Avocado7 a răspuns:

Am incercat si eu si da rezultate, trebuie pus pe periuta de dinti.
Incearca si cu ulei de masline am si cu el, se procedeaza la fel doar ca trebuie pusa doar o picatura
O sa dea rezultate foarte bune in timp
Succes! Sper ca te ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, bicarbonatul de sodiu ca si sarea de bucatarie (cea mare) sint bune pentru albirea dintilor. Se pune pe dinti si se freaca, de preferat cu degetul (intra intre perii periutei si nu mai are efect). Dar nu te astepta la minuni pina a doua zi.

| Anonim0096 a răspuns:

Bicarbonatul mi l-a recomandat si mie un doctor stomatolog si pot sa iti spun ca are un efect foarte bun, recomandat este sa te speli m-ai intai cu bicarbonat si dupa cu pasta de dinti, insa sa nu incerci cu sarea gronjoasa pentru ca iti zgaraie smaltul natural al dintilor si zeama de lamaie iti face dintii sensibili.Bicarbonatul de sodiu(alimentar)nu iti dauneaza in niciun fel si in plu aduce un efect benefic in special in inlaturarea culorii galbene a dintilor>Funda?

| Anonim0096 a răspuns:

A si bine spus BiuL recomandat este sa nu folosesti aces produs mai des de 2-3 ori pe saptamana, cu exceptia faptului daca daca fumezi, bei cafea atunci este recomandat sa il folosesti zilnic.

| ramonnna a răspuns:

Salut! din cate stiu bicarbonatul cam distruge smaltul nu trebuie folosit foarte des; in schimb poti apela la o pasta de dinti pentru albire de la fermacie sau otet de mere(din cate am inteles si eu); bineinteles si o alimentatie corespunzatoare:ceai verde, fara cafea fara tigara no suc cola..ar mai fi, dar in principiu o pasta de dinti pentru albire, ata dentarabig grinbig grinbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| MadaRamona a răspuns:

Heiiii>:d

| Anda1197 explică (pentru MadaRamona):

Serios? Avatar cu tricou cu T. S? laughing Heyy! tongue >:d

| MadaRamona a răspuns:

Cf azi? big grin Mergem cu bicicleta?^_^

| andreeaemmma a răspuns (pentru BiuL):

VREAU SA te intreb de cate ori te spalai pe dinti cu bicarbonatul de sodiu(pe zi ma refer)De 3 ori pe zi de 2 ori pe saptamana?

| BiuL a răspuns (pentru andreeaemmma):

Eu nu ma spalam in fiecare zi. ca e abraziv, si iti poate deterioara smaltul dintelui, ma spalam 1-2 ori pe saptamana. AM o prietena care se spala zilnic, nu stiu sa fi avut probleme, dar e mai biine sa nu risti. Eu zic sa te speli o saptamana in fiecare zi o data si apoi de intrerinere doar o data pe saptamana sau maxim de douri.

| andreeaemmma a răspuns (pentru BiuL):

Multumesc mult!

| Anda1197 explică (pentru andreeaemmma):

Pai eu m-am spalat saptamana trecuta toata saptamana,, pentru ca de abia incepusem, si acum luni, mierci, si vineriwinking. si sa stii ca da rezultate love struck

| Raluca_Rotaru_Elena_1990 a răspuns:

Si eu vreau sa incerc cu bicarbonat de sodiu.din cate am citit s-a mai oferit o alternativa cu sare.eu una nu recomand sa folosesti sare daca ai gingivita...

| Tzukushi a răspuns:

Citeste aici despre albirea naturala a dintilor, experienta personala

http://mariabeautytips.wordpress.com/......i-sfaturi/

| Andreea_Monica_1978 a răspuns:

Eu am folosit lamaia si dupa prima spalare deja se vad rezultate cel putin la mine s-au vazut ori te freci cu lamaie pe dantura ori faci gargara cu zeama de lamaie proaspat stoarsa
Bicarbonatul nu este bun strica smaltul!

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute

| Popdianna a răspuns:

Eu am găsit aici https://albiredinti.cabanova.com

Sper sa te ajute