De ceva timp folosesc pentru cosuri usturoiul si chiar are efect.Metoda e foarte simpla:freaca usturoiul feliat pe zonele cu cosuri si asteapta cateva minute sa-si faca efectul apoi clatesti cu apa si sapun.Si rosia este la fel de buna, extrace pulpa din rosie si o aplici pe fata pana se usuca( in jur de 1 ora) aici e problema ca pentru rezultate trebuie sa folosesti masca in fiecare zi pana iti trec.
Incearca masca cu argila! e un tratament naturist foarte eficient! se ia de la plafar si se aplica pe fata
Sper ca te-am ajutat!
Funda?
Chiar acum folosesc produse pe baza de argila 100%, de la plafar si nu are nici un efect
O igienă corectă poate rezolva asta. Spală-te dimineaţa şi seara pe faţă cu un săpun bun şi dă-te cu o crema antiacneeică, pe care ţi-aş recomanda să o cumperi de la o farmacie.
De asemenea, dacă eşti fată şi ai breton încearca să-l prinzi cumva, ca să nu mai cadă pe frunte.
Ai breton? incearca sa nu iti tii parul pe fata, lasa pielea sa respire si nu lasa transpiratia sa curga, sterge-te mereu cu servetele curate.
Buna,nu e nimic, iti vor trece in principal sunt de la caldura si transpiratie, dar poti increca sa pui cateva feli de castravete pe frunte dar si miere, succes.te pup
Eu foloosesc sapun cu sulf asa am un ten fara sebum mai curat si mai putine cosuri, incearca poate scapi de ele
Cum se numeste?:d
Tynanna parca da mergi la o farmacie si intrebi daca are sapun cu sulf, nu e scump, costa 5 lei, eu am facut tratament pentru acnee si niciun rezultat iar in aproape 2 saptamani de cand ma spal cu e l au trecut majoritatea din cosuri
Folosesc cu succes Clearasil. E o crema cu care te dai pe fata si apoi te speli cu cu apa. O gasesti in farmacii si in hipermarketuri.Sanatate!
Pai si eu am cosuri,am si de la transpiratie si acnee,asa ca nu te ingrijora,esti in perioada pubertatii,eu zic ca nu e bine sa folosesti creme pentru un ten tanar si frumos,sa incepii de pe acum cu creme,eu am fost la doctor si a zis ca sa nu imi fac probleme si sa nu folosesc nici un fel de crem, a zis ca va trece cu timpul, ps:nu ti le sarge, s-ar putea infecta, sper ca te-am ajutat :*
Foloseste un gel de curatare si un fitocorector de la tianDe sunt bune si dau rezultate. le gasesti aici: ...Anti-acnee
Salutare. depinde de fiecare ten
Suna putin ciudat, dar poti incerca sapun lichid amestecat cu zahar, pui mai mult zahar si sapunul e cat sa iti poti intinge pe fata Pe mine ma atras faptul ca in 3 zile ar trebuie sa treaca, sa se usuce
Poti incerca din curiozitate, rau nu are ce sa iti faca. am incercat si eu, si a dat roade pup:*