| Sonyaaynos a întrebat:

Am multe cosuri pe frunte si nu stiu cum sa mai scap de ele.Pe restul fetei nu am si de aceea m-am gandit ca nu poate fi acnee si probabil se datoreaza transpiratiei! In fine..cum pot sa o scot la capat? Ajutati-ma va rog frumos cu remedii! Va sunt recunoscatoare! pup

13 răspunsuri:
| EuNumaiEuNumai a răspuns:

Pai si eu am cosuri,am si de la transpiratie si acnee,asa ca nu te ingrijora,esti in perioada pubertatii,eu zic ca nu e bine sa folosesti creme pentru un ten tanar si frumos,sa incepii de pe acum cu creme,eu am fost la doctor si a zis ca sa nu imi fac probleme si sa nu folosesc nici un fel de crem, a zis ca va trece cu timpul, ps:nu ti le sarge, s-ar putea infecta, sper ca te-am ajutat :*

| MxM222 a răspuns:

Folosesc cu succes Clearasil. E o crema cu care te dai pe fata si apoi te speli cu cu apa. O gasesti in farmacii si in hipermarketuri.Sanatate!

| Niiiicu a răspuns:

Buna,nu e nimic, iti vor trece in principal sunt de la caldura si transpiratie, dar poti increca sa pui cateva feli de castravete pe frunte dar si miere, succes.te pup

| Bondarel99 a răspuns:

Ai breton? incearca sa nu iti tii parul pe fata, lasa pielea sa respire si nu lasa transpiratia sa curga, sterge-te mereu cu servetele curate.

| Roxett a răspuns:

Incearca masca cu argila! e un tratament naturist foarte eficient! se ia de la plafar si se aplica pe fatawinking
Sper ca te-am ajutat!

Funda? big grin

| Cryshhtian a răspuns:

Eu foloosesc sapun cu sulf asa am un ten fara sebum mai curat si mai putine cosuri, incearca poate scapi de ele

| Sonyaaynos explică (pentru Roxett):

Chiar acum folosesc produse pe baza de argila 100%, de la plafar si nu are nici un efectsad

| Sonyaaynos explică (pentru Cryshhtian):

Cum se numeste?:d

| Cryshhtian a răspuns (pentru Sonyaaynos):

Tynanna parca da mergi la o farmacie si intrebi daca are sapun cu sulf, nu e scump, costa 5 lei, eu am facut tratament pentru acnee si niciun rezultat iar in aproape 2 saptamani de cand ma spal cu e l au trecut majoritatea din cosuri

| crisS a răspuns:

De ceva timp folosesc pentru cosuri usturoiul si chiar are efect.Metoda e foarte simpla:freaca usturoiul feliat pe zonele cu cosuri si asteapta cateva minute sa-si faca efectul apoi clatesti cu apa si sapun.Si rosia este la fel de buna, extrace pulpa din rosie si o aplici pe fata pana se usuca( in jur de 1 ora) aici e problema ca pentru rezultate trebuie sa folosesti masca in fiecare zi pana iti trec.

| Romania_TianDe_1987 a răspuns:

Foloseste un gel de curatare si un fitocorector de la tianDe sunt bune si dau rezultate. le gasesti aici: ...Anti-acnee

| corinaeaproape a răspuns:

Salutare. depinde de fiecare ten
Suna putin ciudat, dar poti incerca sapun lichid amestecat cu zahar, pui mai mult zahar si sapunul e cat sa iti poti intinge pe fata happy Pe mine ma atras faptul ca in 3 zile ar trebuie sa treaca, sa se usuce
Poti incerca din curiozitate, rau nu are ce sa iti faca. am incercat si eu, si a dat roade happy pup:*

| anss23 a răspuns:

O igienă corectă poate rezolva asta. Spală-te dimineaţa şi seara pe faţă cu un săpun bun şi dă-te cu o crema antiacneeică, pe care ţi-aş recomanda să o cumperi de la o farmacie.
De asemenea, dacă eşti fată şi ai breton încearca să-l prinzi cumva, ca să nu mai cadă pe frunte.