| Anda1197 a întrebat:

Am nevoie de ajutor puppy dog eyes. Parul meu este foarte subtire. Vrea sa il fac mai des. happy Am nevoie de ceva tratamente naturale, sau ceva de la un magazin naturist/farmacie care l-ati incercat si are efect. Am auzit ca e foarte bine sa te speli cu bere :-\. Fundoiii :***

Răspuns Câştigător
| BeautifulAngelOana a răspuns:

Da e foarte bine pentru par, dar numai o data pe luna sa te speli cu ea! Iti recomand samponul de la VICHY! Este foarte bun si intr-o luna -doua parul o sa iti fie mult mai des! Poti sa iti faci masca de par cu ou ( bati 1-2 oua dupa aia il pui pe tot parul, il infasuri intr-un prosop si stai 10-20 min. Sunt si produse de la ELMIPLANT foarte bune pentru par! Samponul de care ti-am scris mai sus l-am gasit la mami si mi-am spalat parul cu el cam din 3 in 3 zile chiar daca parul meu este foarte des si chiar da roade si da si un volum impresionant parului! Bafta! sper ca te-am putut ajuta!

2 răspunsuri:
| Dana1998 a răspuns:

Nuuu, cum sa te speli cu bere? rolling on the floor) Deci, sa-ti explic care-i treaba, fiecare are parul sau asa cum l-a dat Dumnezeu. Fix asa am si eu parul, e foarte subtire, cateodata as vrea sa-l am cret, sau cu volum, cand vad unele fete, mor de ciuda. laughing Dar mai bine sa ai un par mai subtire si mai drept, decat sa ai o claie de par in cap. big grin Dar daca vrei sa ai volum la par, ca des nu-l poti face, foloseste Clear, chiar functioneaza, am folosit si eu, si o sa ai un par cu volum si stralucitor. Funda? puppy dog eyes :* Sper ca te-am ajutat.