Da e foarte bine pentru par, dar numai o data pe luna sa te speli cu ea! Iti recomand samponul de la VICHY! Este foarte bun si intr-o luna -doua parul o sa iti fie mult mai des! Poti sa iti faci masca de par cu ou ( bati 1-2 oua dupa aia il pui pe tot parul, il infasuri intr-un prosop si stai 10-20 min. Sunt si produse de la ELMIPLANT foarte bune pentru par! Samponul de care ti-am scris mai sus l-am gasit la mami si mi-am spalat parul cu el cam din 3 in 3 zile chiar daca parul meu este foarte des si chiar da roade si da si un volum impresionant parului! Bafta! sper ca te-am putut ajuta!
Nuuu, cum sa te speli cu bere? ) Deci, sa-ti explic care-i treaba, fiecare are parul sau asa cum l-a dat Dumnezeu. Fix asa am si eu parul, e foarte subtire, cateodata as vrea sa-l am cret, sau cu volum, cand vad unele fete, mor de ciuda. Dar mai bine sa ai un par mai subtire si mai drept, decat sa ai o claie de par in cap. Dar daca vrei sa ai volum la par, ca des nu-l poti face, foloseste Clear, chiar functioneaza, am folosit si eu, si o sa ai un par cu volum si stralucitor. Funda? :* Sper ca te-am ajutat.
kalakkas întreabă: