Pff. aceeași problemă avea și rochița mea. Dar m.am dus la o croitoreasă și mi-a cusut un fel de satin de „chestia" aia care e dedesubt. arată destul de bine, de fapt nici nu se observă prea tare. Sper că te.am ajutat. Poți să te duci la o croitoreasă, de obicei ele sunt mai inventive ca noi, astea „de rând" ca să zic așa În această privință. Pa! :*.
Pai daca mai ai material asemanator cu ala o poti ruga pe mama ta sa ti coase materialul tau langa acel de la fusta...sau te poti duce la un croitor sa ii spui problema si poate te rezolva:d
Pei cel mai bine consulta o croitoreasa sau ceva. Sau poti sa cumperi material si sa faci o alta jupa` pe desubt. Mama mea se ocupa cu lucruri de genul` si foarte multe fete fac lucrul asta :* sper sa te ajute :*
Sa iti iei alt material si sa il pui in locul celuilalt. e rochie sau fusta?
E rochita. si acolo unde se imbina materialul din dantela cu cel de sus e mai cret asa si ma gandesc ca ar fi dificil daca l-ar inlocui pe cel de dedesubt...
Se face foarte usor cu elastic. ma pricep la croitorie. sau poti sa mai tai din dantela sau ilasi rochita asa si iti iei niste colanti.