Nu m-au dezamăgit niciodată produsele Fares.
Cumpăr aproape regulat ceai verde de la ei. Aproape regulat pentru ca mi-e lene să-l fac. =)
Da, nu ai de ce să-ți faci griji.
Drojdia si zincul sunt foarte bune pentru piele precum si restul ingredientelor.
Comanda de la Tei. Au prețurile cele mai mici.
Am vrut sa comand de la tei dar nu mai erau disponibile..si crezi ca e bine sa iau 4 pe zi pentru un efect mai puternic?
Pe prospect scrie ca se ia 1 de doua ori pe zi sau pana la 4 pe zi
As vrea sa iau cate 2 de 2 ori pe zi..crezi ca e bine?
Sa zicem ca am o îmbătrânire prematura din cauza stresului emoțional prin care am trecut timp de aproape trei ani...
Oricum, doza recomandata nu este indicat sa o depășești.
Este un proces totuși, de vindecare.
Vrea doar sa imi recapat aspectul pielii pe care il aveam înainte de problemele cu stresul..sau macar sa-l îmbunătățesc
Si eu recomand Fares. Nu cred ca acest tratament va face minuni, dar iti va ajuta pielea. Ia-le cum scrie pe prospect
Da,am eliminat stresul..de vreun an ma simt bine si corpul meu s-a mai regenerat de la sine, dar tot mai am ceva probleme si de asta am luat pastilele astea
Un amic a rezolvat o chestie care se manifesta precum o dermatita cand era stresat printr-un regim raw vegan. Manca cand ii era foame doar lucruri crude si nimic altceva.
Asa a facut ala si de vreo 6 luni nu mai are nimic.
Nu stiu daca e o cauzalitate sau vreo coincidenta
Eu nu am dermatita sau vreo boala de piele grava..de la stres mi-au iesit o mulțime de cosuri pe spate, piept si pe fata...dar astea le-am mai eliminat mai ales astea de pe fata.mi-au mai iesit cearcane foarte negre sub ochi pe care si pe alea le-am rezolvat "putin" cu un tratament de pe net si riduri sub ochi, roșeața pe toata fata, pori dilatați, ceva riduri, am o piele ternă si lăsată..arat mai in varsta plus ca pielea e mai închisă la culoare și e o piele asa imbatranita
Pielea mai curata va fi cand faci cateva cure de detoxifiere si bei apa multa. Si ai grija ce mananci. Gen baga fructe si legume. Atat