| twiggytwiggy a întrebat:

Am o intrebare mai delicta: fetelor, cine isi peseaza mustata, la cit timp creste la loc? Ramine de aceeasi grosime sau mai subtire/groasa?

Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Daca o epilezi cu ceara, o s-o faci la 3-4 saptamini ( depinde cit de gros este firul). Si sigur se subtiaza in timp.
Tu de ce vrei s-o pensezi? Ai doar citeva fire? Daca da, fa-o fara griji. Daca ai de pensat tot puful ala insa, renunta si treci la ceara. E si dureros iar puful va deveni mai viguros.

5 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Asta depinde de metoda care se aplica. Daca se foloseste crema pentru epilat, este ca si cum ai da cu lama de ras, si ca atare creste repede(3-4 zile) si firul va fi gros. De aceea se recomanda ceara, aceasta folosindu-se in timp cu mult mai rar, incepand de la 10-12 zile, terminand cu 3-4 saptamani, iar firul de par se va subtia.

| IloveME a răspuns:

Datorita dureri insuportabile nu imi pensez mustata niciodata! folosesc benzi de ceara rece pentru ten sensibil, ca sa nu ma iritez, cea calda se spune ca mai tarziu cu trecerea anilor iti produc multe riduri in jurul gurii!
Mi-o iau cam o data la 3 saptamani-o luna, iar daca ies niste perisori rebeli, negri care se vad atunci folosesc penseta pentru indepartarea acestora!

| twiggytwiggy explică (pentru IloveME):

Am incercat cu penseta si nu doare foarte tare, dar totusi merci de raspuns!

| Kasia a răspuns:

Cu ceara si o fac la 2-3 saptamani

| dragodana a răspuns:

Salut! Folosesc si ceara rece si penseta.Imi creste destul de repede si nu suport sa se vada ca sa o iau cu ceara.Doare la inceput, apoi firul se subtiaza si totul e ok.Tre sa ai timp si rabdare pentru metoda cu penseta.