Și pasta de dinți, aplicată pe coșuri, unii o suportă, alții nu. Depinde de organism, fiecare răspunde în felul său, tratamentului. Tu ai făcut doar o iritație, atâta tot. Iritația se va retrage. Clătește-te cu apă rece și evită, pe viitor, aplicarea ei. Nu vei rămâne cu niciun semn. Nici măcar nu trebuie să-ți faci griji.
Nu te ingrijora ..este o iritatie de la compozitia pastei..probabil esti alergica..insa pentru cosuri eu fac urmatoarele : in fiecare vineri imi aburesc fata (tin capul deasupra unei craticioare cu apa fierbinte) timp de vreo 5 minute. Dupa asta, iti scoti punctele negre. Cosurile nu vor mai aparea daca nu ai puncte negre.
Sper ca am fost de folos.
Coșurile nu au absolut nicio legătură cu punctele negre ). Punctele negre se formează de la impurități, iar coșurile vin „din interior", rareori fiind de la reacții alergice la anumite substanțe, dar de cele mai multe ori sunt rezultatul hormonilor
Impuritati,bacterii. Cand bacteria ramane fara oxigen ataca celulele sanatoase pentru oxigen. Si asa se formeaza cosurile.
și tu pe a ta. impuritățile din mediul înconjurător nu au nicio influență asupra hormonilor
Am zis eu ceva de hormoni? aia e alta treaba. eu am zis de bacterii Doamne.
Alergie sau dermatita periorala.
http://therhythmofheels.wordpress.com/......xperiment/
Las-o in pace, nu mai pune nimic! Nici macar mana. Daca nu trece in 4-5 zile du-te la doctor...
Vezi că te contrazici singură? ai zis că dacă n-ai puncte negre, n-ai nici coșuri, damn
1.Da-ti o palma.
2.Mai da-ti una.
3.Citeste toata conversatia.
4.Mai da-ti o palma.
5.Si inca una.