Foloseste un atiperspirant potrivit ca, sa nu zic mai ca lumea si o sa vezi ca situatia ta se schimba
Folosesti un deodorant? Aici,in Italia, exista la farmacie un fel de unguent pentru persoanele care folosesc deodorante si tot miros. Nu stiu in Romania daca se gaseste in farmacii. E un fel de deodorant mai puternic. Si eu am aceeasi problema vara, cu toate ca ma spal, folosesc deodorantul in fiecare zi si tot miros. Poate sunt eu fixata cu ideea pentru ca cei din jur neaga ca eu miros, prietenul meu si socrii zic ca sunt mereu parfumata. Eu totusi cred ca deodorantul nu era bun. Desi am schimbat multe...Totusi,asta functioneaza: Asigura-te ca urmele deodorantului de ieri dispar complet cand te speli(sa se vada ca apa ramane pe piele,daca aluneca ca si cum ar fi pe grasime, atunci mai ai inca deodorant). Lasa sa se usuce bine zona si abia apoi aplica deodorantul. In caz, aplica peste deo putin bicarbonat de sodiu-ala pentru bucatarie-(e un deodorant foarte bun, il poti utiliza si pentru picioarele urat mirositoare, se duce mirosul) si ai sa vezi cum functioneaza! Da-mi de stire daca ai incercat! Kiss
Pana nu incerci mai multe modele de deodorante ma indoiesc ca cineva ar putea sa iti gasesca solutie la intrebare ta, si eu am cautat o gramada pana sa gasesc unul potrivit mie.
In primul rand iti multumesc pentru raspuns :*. Da, folosesc deodorant, parfum foarte puternic (Today de la Avon), nu transpir, deci nu transpir. Pur si siplu incep sa miros si nu stiu de ce. Cum am mai zis si mai sus dusul e cel mai bun prieten al meu stau aproape jumatate de zi, hainele nu le port de 2 ori niciodata! Nu inteleg ce se intampla cu mine!
Poate ar fi mai bine sa ceri parerea unui medic sau in farmacie Poate fi si alimentatia, detergentul cu care speli hainele(nu stiu ce treaba poate avea) dar pielea noastra e mereu plina de surprize, nu stii niciodata de unde vine... A iesit noul parfum TTA eu sunt reprezentant e foarte fain parfumul!