Eu mi-am cumparat crema Photoderm SPF 50+ de la Bioderma.Costa in jur de 50 de lei si o gasesti in farmacii.Bafta!
Eu iti recomand o crema de protectie cu spf cat mai ridicat cam 30 pentru ca faci tratamentul si soarele ti-ar putea "ataca" tenul.eu am lotiune ce ma protejeaza de soare de la elmiplant si costa in jur de 15-20 ron si este foarte buna, de asemnenea dupa plaja aplic si o solutie speciala dupa expunerea la soare care este tot de la elmiplant la acelasi pret.
ps:cea pe care o folosesc are factorul de protectie 30
bafta! :*
Pai du-te la farmacie si ia o crema pentru soare cu spf cat mai mare
Ia cu spf 30(mi se pare ca e cel mai mare)
Photoderm max 50+ este cea mai ok. Dar faptul ca nu ai voie sa stai la plaja in timpul tratamentului nu e din cauza ca nu ai voie sa te bronzezi. Transpiri... ti se irita tenul. Se mai usuca si cosurile dar dupa o perioada erup iar. Gandeste te ca medicul ala nu e chiar prost stie el ce zice.
Mergi la farmacie si cere o crema de protectie solara cu cel mai mare factor protector posibil (ex factori: 5, 15, 20, 30). Cred ca cel mai mare factor de protectie solara este 50. Nu stiu sigur, intreaba la farmacie. Daca ai timp poti vizita medicul de familie sa-i explici problema.
anonim_4396 întreabă: