anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am par blond moale si matasos si cam subtire merge lasat lung? pana la spate nu foarte

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu zic ca ar merge

| xBya a răspuns:

Esti fata sau baiat?

| XatomisX a răspuns (pentru xBya):

Baiat

| xBya a răspuns (pentru XatomisX):

Are you a roackar? Daca esti inalt, e okay, arata bine, dar daca esti scund, eu zic sa nu. Oricum, daca zici ca e rar si matasos, ma gandesc ca`l vei tine mai mult in coada ca va da senzatia de nespalare. Btw, n`am mai vazut un blond cu plete pana acum laughing

| XatomisX a răspuns (pentru xBya):

Pai prin muzica ta comerciala nu o sa vezi vreodatawinking si nu e rar e doar moale

| xBya a răspuns (pentru XatomisX):

Eu nu imi aduc aminte sa fi specificat de muzica pe care o ascult, iar daca vrei sa stii, nu am nimic impotriva rockului, se numara printre genurile mele favorite. Imi scuzi greseala legata de parul tau, mi s`a intiparit cuvantul 'subtire' cu sensul de rar in minte. 'Teoria' mea ramane aceeasi.

| Anonnymous a răspuns:

Cum sa nu mearga? Atata timp cat il ingrijesti corespunzator, o sa arate foarte bine. Incearca sa nu-l arzi foarte mult, adica: daca il vopsesti, foloseste balsam sau ceva regenerator si daca folosesti placa/ondulator, foloseste ceva care confera protectie termica. happy

| XatomisX a răspuns (pentru Anonnymous):

Sunt baiathee hee si nu bag produse il doar pieptan si folosesc sampon anti cadere atat acum il am de 17 cm

| Anonnymous a răspuns:

Scuze! nu am fost atenta la detaliul asta. Din moment ce nu il indrepti cu placa si nici vopsit nu-l aihee hee, e ok. Nu o sa ai probleme in a avea parul lung. Singurul lucru pe care te-as sfatui sa-l faci este sa te speli mai des pe cap cand iti creste, epntru ca se ingrasa mult mai repede si am avut un prieten caruia ii statea bine parul lung primele 2-3 zile dupa baie. happy

| XatomisX a răspuns (pentru Anonnymous):

Pai 2 zile rezista curat apoi gata laughing

| Anonnymous a răspuns (pentru XatomisX):

Pai, de-aici rezulta ca ar trebui sa te speli de 2 ori pe saptamana. Ti-am zis chestia cu 2-3 zile dupa baie, pentru ca respectivul se spala o data pe saptamana si se cunostea ca e gras (parul happy ). Anyway, ai intrebat ceva, ti s-a raspuns...inca putin si starneai si polemici laughing. Daca acum il ai de 17 cm, inseamna ca iti poti da seama cam cum arata mai lung. Si, lasa-l sa creasca, la urma urmei, daca nu iti place, il poti tunde tongue. Nu e ine sa traiesti cu what if happy.

| AlliCeAntrax1 a răspuns:

Nu stiu cat de bine ar merge. Poate doar daca este des, altfel ar arata aiurea un par rar, subtire si moale lung.