Cum sa nu mearga? Atata timp cat il ingrijesti corespunzator, o sa arate foarte bine. Incearca sa nu-l arzi foarte mult, adica: daca il vopsesti, foloseste balsam sau ceva regenerator si daca folosesti placa/ondulator, foloseste ceva care confera protectie termica.
Sunt baiat si nu bag produse il doar pieptan si folosesc sampon anti cadere atat acum il am de 17 cm
Nu stiu cat de bine ar merge. Poate doar daca este des, altfel ar arata aiurea un par rar, subtire si moale lung.
Scuze! nu am fost atenta la detaliul asta. Din moment ce nu il indrepti cu placa si nici vopsit nu-l ai, e ok. Nu o sa ai probleme in a avea parul lung. Singurul lucru pe care te-as sfatui sa-l faci este sa te speli mai des pe cap cand iti creste, epntru ca se ingrasa mult mai repede si am avut un prieten caruia ii statea bine parul lung primele 2-3 zile dupa baie.
Pai, de-aici rezulta ca ar trebui sa te speli de 2 ori pe saptamana. Ti-am zis chestia cu 2-3 zile dupa baie, pentru ca respectivul se spala o data pe saptamana si se cunostea ca e gras (parul ). Anyway, ai intrebat ceva, ti s-a raspuns...inca putin si starneai si polemici . Daca acum il ai de 17 cm, inseamna ca iti poti da seama cam cum arata mai lung. Si, lasa-l sa creasca, la urma urmei, daca nu iti place, il poti tunde . Nu e ine sa traiesti cu what if .