Si eu il am cret is baiat si mil indrept si nu mi l-am ars niciodata nu stiu u ca fata cum reusesti roaga pe altcineva sa til indrepte daca u nu poti
Este o placa instyler la 149 ron nu arde parul prea mult (o gasesti pe www.top-shop.ro) Fileazati parul asa se indreapta de la sine sau prindete in 2 cozi.
Fetele chiar isi ard parul
noi folosim placa in exces, voi nu stiu ce faceti
cum poti sa ne jignesti ca nu stim cum sa folosim o placa? asta e indemanarea noastra numarul 1!
Bună! Știu că părul creț e foarte frumos lăsat liber, dar dacă vrei
să-l prinzi atunci:
1. poți să-l prinzi în 2 codițe(2-3 împletituri și o să arate foarte dulce)
2. poți să-l prinzi cu o agrafă ( Meli Melo) la spate
3. Poți să faci o coadă împletită la spate
4. poți să faci o coadă împletită într-o parte( coada vine pe undeva prin spatele urechii)
5. iei o clamă normală( Meli Melo) și ți-l prinzi în creștetul capului, dar să-ți iei o clamă cu model sau colorată.
Cam astea-s ideile mele, sper să-ți fiu de folos. Pupici!
Mai acum ai dreptate ori cum placa a fost facuta pentru fete in general mai tarziu si noi sexul opus am inceput so folosim adevarul ca nu prea o folosesc cu regularitate la o plimbare in oras, un club, 2 - 3 zile pe saptamana acum depinde ce placa ai...
Scumpo! Si eu am parul ca tine si il indreptam,dar la fel ca tine am observat ca nu e bine. Sa iti zic ceva,parul cret nu trebuie prins prea mult,el trebuie lasat liber, sa se vada, nu toti oamenii au parul cret deci lasa placa, doar ciufuleste`ti putin parul si ai terminat sau daca nu ia cateva clamute dragute si prindel putin in fata, vei arata foarte bine! Succes :*
Daca aii parul prea cret si nu iti place asta cand e pe 70% uscat da'l cu un ulei de par il gasestiin magazine si o sa fie super ciufuleshtel putin sa nu arate ca de pe bigudiuri si prinde'l cu o clama succes!
Mario1996 întreabă: