| nobody_9468 a întrebat:

Am parul lung, pana la fund.Cum sa-l prind la balul bobocilor, tinand cont ca nu trebuie ceva foarte sofisticat, tinand cont ca voi ajunge ciufulita acasalaughing si sa pot sa ma coafez eustraight face. Plus ca daca il voi lasa pe spate ma va enerva toata noaptea.
M-am gandit sa fac un coc, si sa-mi las cateva suvite libere in fata si sa-l incretesc.
Ceva idei?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa e bine in coctongue

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

E o idee in coc sau ai putea sa ti-l lasi liber asa e mult mai feminin

| membrugirl2010 a răspuns:

Coc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incretestel si lasa-ti o suvita in partea dreapta/stanga fata. A, si sa nu uit nu il prinde cu elastic colorat, ori negru ori il prinzi cu o suvita din parul tau.Succes,sper sa iasa bine(si coafura si balul)

| Rez0o a răspuns:

Cumparatzi un glamuret
(nu dala de la teleshoping)
Unu din magazin e in jur de 10-15 lei si tzil prinzi incrucishat
Adica scoti parul proape tot prin el...
Va iesi frumos
;*

| gHelena a răspuns:

Cocul e o idee buna, dar fara suvita incretita. Poti incerca si diferite modele de impletituri sau o coda de cal mai deosebita. Inspira-te de aici: http://www.divahair.ro/frumusete/coafuri_si_tunsori. Spor sa ai!

| CarmenR a răspuns:

Uite aici niste sugestii: http://www.karena.ro/......accesoriu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da iti poti increti parul apoi prindeti-l in coc cu un glamuret si lasa-ti o suvita data cu fixativ in fata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa il prinzi pe tot in coc...eu cred ca nu ar sta bine cu suvitite lasate pe spate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trebuie sa faci sex ca sa il murdaresti si asa zici ca l-ai vopsitkiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prindel cu glamuret

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca ti-ar sta excelent\
\\

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte tare,

| silvana_2975 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce raspuns stupid auzi cica:"sa faci sex ca sa il murdaresti si za zici ca il ai vopsit" ce idioti traiesc pe lumea asta! daca nu stii sa lasi un comentariu mai bine nu mai lasa! a si app!(''mult noroc la balul bobocilor'')