Da. Aveam o colega tot satena care s-a dat pe par cu o vopsea blonda. Arăta ca o cioara vopsita. Nu-i de gluma cu treburile astea. Iti spun un lucru. Nu te apuca de ceva, doar de dragul de a-l face asa... fara sa respecti toti pasii. Numai sa nu regreti dupa, sa realizezi ca nuanta ta satena originala a parului era mai frumoasa decat rezultatul ce a iesit.
Am stat pe google sa caut un exemplu de ce nuanta i-a iesit colegei mele, fara decolorant inainte. Vezi imaginea asta. Vezi nuanta aia de la mijloc, care e putin mai sus de blond? Nuanta aia de mijloc, care nu e nici blond, nici saten, e o nuanta asa mai falsa, mai urata? Ei bine, asa i-a iesit. Si problema era ca in partea superioara a capului la ea tot se vedea ca e satena, si blondul ala peste satenul ei parea prea fals, prea incarcat. Era un saten-blond murdar, incarcat. Iti recomand sa nu-ti strici parul.
https://www.google.com/......ps?/search
Daca parul tau e saten NATURAL si pe vopsea scrie ca are si decolorant putin in ea (adica sa nu scrie crema coloranta) da, o sa iasa un blond inchis frumos.
Sa scrie "crema decoloranta" sau "deschidere 2-3-4-5 tonuri" (depinde de caz, unele deschid 2 tonuri, altele 4 tonuri, altele chiar si 9 tonuri cum e cea de la Syoss). Daca vrei sa iti iasa blond inchis e de ajuns 2 tonuri, daca vrei sa iasa un blond mai deschis recomand 4 tonuri (eu asa luam, de la saten inchis il facea blond deschis). De cea cu 9 tonuri sa te feresti pentru ca arde parul.
Multumesc tare mult, chiar o sa incerc. Sper sa gasesc o astfel de vopsea prin zona mea. Tare sper.Multumesc frumos.
Si uite un exemplu. Pe asta o foloseam eu aproape mereu, scrie 4 tonuri pe ea
https://www.emag.ro/......DVMMJBBBM/
Dar eu m-am vopsit acum cu o nuanta de blond inchis, pe care scria crema colorata, si mi-a iesit la radacini putin spre roscat si la capete aproape ca nu se vede. Daca folosesc o vopsea cu 4 tonuri, crezi ca pot ajunge blonda?
Da, daca parul tau era cafeniu natural inainte sa bagi vopseaua aia crema coloranta (adica sa nu fi fost vopsit cu saten, rosu, negru niciodata, nici macar nuantator). Iti iei o vopsea care sa deschida 4 tonuri (daca gasesti cu 5 e si mai bine) si o sa iti iasa blond.
DaciaRomania întreabă: