Pai daca nu voiai sa se vada ca is nike trebuia sa zici sa nu iti ia nike. Rostul bifei e sa vada ceilalti ca is Nike.
Https://www.nike.com/ro/w/triple-black-air-force-1-shoes-5sj3yz7h9g9zy7ok
asa trebuiau sa arate, nu exista modelul cu bifa alba si in rest negru
Aha, deci problema e ca arata fake, pentru ca originalul nu are bifa alba. Sfat de boier: mergi la un pantofar bun, si te rezolva sa fie si negri si nici sa nu curga.
Cam cat mi ar lua pentru asta
Asta nu pot zice, ca depinde de om, experienta, materiale folosite, etc. Eu doar zic ca e cea mai comoda solutie cu sansele cele mai bune de a obtine ceva care chiar va arata bine. Ca am avut prieteni care au incercat sa isi customizeze singuri papucii si asa fain au iesit ca i-au dat gratis la rudele de la tara
E model mai vechi, nu fake, e probabil luat din outlet, acum modelul are si talpa alba, nu doar bifa.
De vopsit, recomand sa folosesti ceva special pentru asta, eu am avut un spray negru si nu a iesit deloc la apa.L-am cumparat din Deichmann
Bafta
E fake 100% fiindca nu scrie nimic pe etichetă, la spate, sau pe talpa
In interior unde scrie marimea, ce scrie? Cum arata eticheta aia?
Eu ti-am zis, am vazut modelul acesta, sunt 99% convins ca nu e fake!
Pana la urma. daca voiau sa faca un fake, de ce nu il faceau negru cu totul?
In plus si cusaturile se potrivesc, am lucrat la Nike 2 ani, ii cunosc
Eticheta e absolut goală, e neagră și e goală
Daca eticheta e neagra si goala atunci da, e ciudat De unde naiba ii ai?
Mi i-a luat mama, nu vrea sa spuna de unde
Mai mult imi e sa nu ma fac de râs cu ei dacă ii port
Generatia asta nici daca le dai moca un lingou de aur nu sunt multumiti, ca e aurul prea galben.
E vorba de persoanele care dau bully daca nu ai adidași originali din anumite motive
Cand eram de varsta ta purtam haine de la veri mai mari, saraca maica-ta s-a straduit sa iti ia ceva cat mai placut pentru tine, banuiesc ca nu a avut bani de originali si tu faci mutre, lasa ce zic ceilalti nu asta trebuie sa te intereseze pe tine ci sa apreciezi gestul maica-tii si sa ii porti cu placere asa cum sunt. Sunt copii in zonele rurale care invata carte la lumanare si taie lemne si ajung si ei cineva fara a primi nimic de la nimeni.
Salut, deci am inteles ca vrei sa vopsesti bifa de la adidasi, culoarea pe care ai ales-o este una destul d buna, dar eu iti recomand sa ii pastrezi asa cum sunt, asa cum au venit, ca nu cred ca o sa observe nimeni detaliul ala, iar cu vopseaua, cel mai probabil o sa se ia de la apa, dar nu cred ca sari in balta cu ei sa se ude complet, dar nu stiu, decizia este a ta, o zi buna! (funda?)
Din câte stiu culorile de ulei nu interacționează cu apa, însă durează câteva zile sa se usuce
Nu sunt nemulțumit, doar nu vreau sa se facă mișto pe seama mea fiindcă ii port. stii. majoritatea persoanelor pe care le cunosc mi i ar da jos din picioare doar ca sa verifice daca sunt legiti sau nu
DaciaRomania întreabă: