anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit o pereche fake de nike air force 1 care nu arată chiar așa de fake https://imgur.com/a/u1Sgoeg
ideea este că bifa (nu există modelul original full black si bifa alba) strică tot și nu știu dacă ar merita sa o fac neagra folosind culori de ulei.
Nu știu dacă nuanța se potrivește
https://imgur.com/a/ChNi8F3
Nu știu dacă o să iasa culoarea de pe ei dacă se vor uda și chiar vreau sa aud părerile voastre. Oare ii stric și mai rau daca fac asta?

21 răspunsuri:
| User0987654321 a răspuns:

Salut, deci am inteles ca vrei sa vopsesti bifa de la adidasi, culoarea pe care ai ales-o este una destul d buna, dar eu iti recomand sa ii pastrezi asa cum sunt, asa cum au venit, ca nu cred ca o sa observe nimeni detaliul ala, iar cu vopseaua, cel mai probabil o sa se ia de la apa, dar nu cred ca sari in balta cu ei sa se ude complet, dar nu stiu, decizia este a ta, o zi buna! (funda?)

| helpforyou a răspuns:

Apeleaza la cineva care lucreaza cu culori aplicate pe nike.

| Wr3nch a răspuns:

Pai daca nu voiai sa se vada ca is nike trebuia sa zici sa nu iti ia nike. Rostul bifei e sa vada ceilalti ca is Nike.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Generatia asta nici daca le dai moca un lingou de aur nu sunt multumiti, ca e aurul prea galben.

| BlonduDePeScara a răspuns (pentru Wr3nch):

Https://www.nike.com/ro/w/triple-black-air-force-1-shoes-5sj3yz7h9g9zy7ok

asa trebuiau sa arate, nu exista modelul cu bifa alba si in rest negru

| Wr3nch a răspuns (pentru BlonduDePeScara):

Aha, deci problema e ca arata fake, pentru ca originalul nu are bifa alba. Sfat de boier: mergi la un pantofar bun, si te rezolva sa fie si negri si nici sa nu curga.

| Robert2526 a răspuns:

E model mai vechi, nu fake, e probabil luat din outlet, acum modelul are si talpa alba, nu doar bifa.
De vopsit, recomand sa folosesti ceva special pentru asta, eu am avut un spray negru si nu a iesit deloc la apa.L-am cumparat din Deichmann

Bafta

| BlonduDePeScara a răspuns (pentru Robert2526):

E fake 100% fiindca nu scrie nimic pe etichetă, la spate, sau pe talpa

| Robert2526 a răspuns (pentru BlonduDePeScara):

In interior unde scrie marimea, ce scrie? Cum arata eticheta aia?

Eu ti-am zis, am vazut modelul acesta, sunt 99% convins ca nu e fake!
Pana la urma. daca voiau sa faca un fake, de ce nu il faceau negru cu totul?happy

In plus si cusaturile se potrivesc, am lucrat la Nike 2 ani, ii cunosc

Eticheta e absolut goală, e neagră și e goală

Daca eticheta e neagra si goala atunci da, e ciudat happy De unde naiba ii ai?laughing

Mi i-a luat mama, nu vrea sa spuna de unde

Mai mult imi e sa nu ma fac de râs cu ei dacă ii port

| BlonduDePeScara a răspuns:

Nu sunt nemulțumit, doar nu vreau sa se facă mișto pe seama mea fiindcă ii port. stii. majoritatea persoanelor pe care le cunosc mi i ar da jos din picioare doar ca sa verifice daca sunt legiti sau nu

| BlonduDePeScara a răspuns (pentru User0987654321):

Din câte stiu culorile de ulei nu interacționează cu apa, însă durează câteva zile sa se usuce

| BlonduDePeScara a răspuns (pentru anonim_4396):

E vorba de persoanele care dau bully daca nu ai adidași originali din anumite motive

| BlonduDePeScara a răspuns:

Nu e aceeași nuanță, se duce înspre un vișiniu

| BlonduDePeScara a răspuns (pentru Wr3nch):

Cam cat mi ar lua pentru asta

| Wr3nch a răspuns (pentru BlonduDePeScara):

Asta nu pot zice, ca depinde de om, experienta, materiale folosite, etc. Eu doar zic ca e cea mai comoda solutie cu sansele cele mai bune de a obtine ceva care chiar va arata bine. Ca am avut prieteni care au incercat sa isi customizeze singuri papucii si asa fain au iesit ca i-au dat gratis la rudele de la tara laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand eram de varsta ta purtam haine de la veri mai mari, saraca maica-ta s-a straduit sa iti ia ceva cat mai placut pentru tine, banuiesc ca nu a avut bani de originali si tu faci mutre, lasa ce zic ceilalti nu asta trebuie sa te intereseze pe tine ci sa apreciezi gestul maica-tii si sa ii porti cu placere asa cum sunt. Sunt copii in zonele rurale care invata carte la lumanare si taie lemne si ajung si ei cineva fara a primi nimic de la nimeni.