| OnutzaIlm34 a întrebat:

Am si eu două întrebări care nu au legatura intre ele:
1. înaintea aveam ceva gen ombre cu radacina saten inchis si gri mai movis( nu stiu cum naiba se numeste). Ma rog, eram vopsita asa timp de 5 luni. M-am cam plictisit asa. Si bfful meu ( te pup fa Alexa) mi-a spus ca imi fac tot parul. Si m-am dus frumos la dm si mi-am luat decolorant. ( pudra si oxikallos 12%) si m-am decolorat, insa nu a iesit ca lumea ( adica cum a iesit la restul parului( stiu ca nu iese gri din prima dar sa fie un blond mai alb, si avea tenta de galbui). Apoi a doua zi, cand m-am dus la kaufland am vazut samponul gri reflex de la kallos si mi l-am luat. Apoi o prietena ( tot Alexa carema copie) a zis ca si-a luat de pe net un toner de la fudge si mi-a dat si mie unul. No, amu care e mai bun?
2. Pe ce site sau la ce magazin gasesc concearlarul de la tarte?

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

1.Eu mi-am decolorat părul la salon și după câteva săptămâni(în care am aplicat și uleiuri, ca să-l hidratez), tot ca o mătură arăta laughing. Dacă mă făceam acasă, cred că rămâneam cheală. Apelează la un profesionist.
2. Concealer-ul de la Tarte nu se găsește în niciun magazin de la noi. Îl poți comanda de pe site-ul oficial din SUA, dar o să plătești taxe vamale pe lângă valoarea produsului.
Dacă vrei, intră pe Facebook pe grupul Vanzare/cumparare produse de make-up, că este acolo o fată care face comenzi.
By the way, am auzit că încarcă destul de mult tenul și se găsesc și la noi anticearcăne bune.

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

No amu, daca faci experimente pe propriul par poate sa iti iasa, poate sa nu. Asa cum ti s-a zis ceva, e mai bine sa dai fuga pana la un salon, si asa iti va iesi la sigur cum vrei.

| Clorox a răspuns:

Nu ar fi mai bine sa te duci la salon? Poate sa iasa urat daca nu stii ce faci cu decolorantul.

| MadaLina6767 a răspuns:

Ala de la kallos nu da culoare uniforma. Cel mai bun e de la fudge, il aplici pe parul uscat, de la radacina la varf si stai vreo 20 Min si clatesti.
2. Nu se gaseste in Romania, dar incearcale pe cele de la nix sunt super, de calitate si ieftine