Chelia nu e de la vopsele. Vopselele degradeaza parul, il subtiata si il rup. Dar nu fac chelie. Altfel, eu ar trebui sa am chelie totala de la permanente si vopseluri.
E posibil să nu fie de la vopsele. Deci e posibil ca și tu să ai în viitor. Dar e posibil să fie și de la vopsele, iar atunci, nu are legătură, și asta înseamnă că nu vei avea.
Depinde foarte mult de tipul de par al parintilor tai. Daca e des, rar, drept, cret etc. Oricum, cu inaintarea in varsta parul se albeste si se rareste, depinde foarte mult si cat de dese sunt firele de par si forma acestuia. De exemplu taica-miu are parul cret, dar nu si foarte des, iar mama are parul ondulat, iar in tinerete il avea foarte des, acum din cauza varstei a inceput sa albeasca si s-a rarit destul de mult incat sa se mai vada si scalpul prin el, dar nu e chiar asa de rau.
Iar eu pot sa zic ca forma parului am mostenito de la amandoi, avand parul cret cand e scurt si ondulat cand e mai lung, dar nu e nici foarte des. Dar inca sunt tanar deci nu-mi fac probleme din cauza asta.