| dianalalala a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cei care au avut in anii trecuti banchetul sau ceai care au anul acesta si au vreo idee - unde sa imi pun telefonul mobil si banii la banchet? Plica poseta nu vreau o sa imi incarce tinuta si sincer nu am nici o idee... Mersi mult happy

Răspuns Câştigător
| Zambeste142 a răspuns:

Doar daca ai un portofel putin mai mare ai putea sa vezi daca iti incape telefonul.

13 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Daca nu iti iei un plic nu prea ai unde sa ti le pui doar sa rogi pe cineva care are sa ti le tina. Si nu trebuie sa iti incarci tinuta daca iti iei ceva finut si cat se poate de simplu

| Faby3322 a răspuns:

Daca zici ca este un banchet poti sa te imbraci cu niste blugi si ti le pui in buzunar!
Da mai bine banii ii lasi acasa ca sa nu stai sa ai si grija lor.

| dianalalala explică (pentru Faby3322):

Termin clasa a 8a si ma imbrac in blugi straight face pe bune este un moment important laughing

| Joey95 a răspuns:

Lasa-le acasa, cel putin banii (nu o sa ai nevoie de ei la banchet)

| Hitchcockian a răspuns (pentru Faby3322):

Cum sa se imbrace in blugi la banchet malaughing)

| Andreea19Alina a răspuns:

Pai plicul este un accesoriu f dragut pe care consider k ar trebui sa il ai...inaunru iti pai pue telefon si celelalte obiecte personale.Eu la banchet am avut un plic negru si l-am pus pe o masa si am rugat pe cineva sa se uite la el.dar acolo erau mai multe plicuri nu am fost doar eu cea care avea plic.Majoritatea fetelor aleg ca acesoriu plicul! Incearcal si tu!

| BombonicaXD a răspuns:

Eu sunt in clasa a noua si la banchetul de anul trecut mi-am luat geanta plic, e frumoasa si alta solutie nu prea e... happy

| Hitchcockian a răspuns:

@dianalalala cu ce te imbraci?:d

| dianalalala explică (pentru Hitchcockian):

Am o rochie simpla neagra mulata pe un sg umar iar pe celalat am o floare din care mai cobora cateva alte petale mari sa zic asa laughing si in sus si in jos in jurul florii tot negru dar din matase. am o brata masiva argintie ca doua frunze, coafura va fi destul de bombstica sa zic asa laughing, balerini rosu aprins cu putina matase si cercei rosii

| Nothinglikeus a răspuns:

Daca ti-ai lua niste pantofi cu toc de 5-6 cm ar merge foarte bine o posetuta mica rotunda sau dreptunghiulara. Daca iti iei balerini ar merge bine un plic, dar nu genul ala de plic foarte lung, ci unul simplu in care sa iti incapa exact ce ai nevoie. Daca balerini sunt rosii ( cum ai zis ) plicul ar putea fi roz sau portocaliu inchis. Anul asta se poarta hainele colorate. Deci nu iti lua plicul ( sau poseta ) negru( neagra), incearca sa fii mai diferita. Sper ca te-am ajutat.Sa imi zici ce ai ales!winking

| dianalalala explică (pentru Nothinglikeus):

Am 1.80 daca imi iau toc nu mai incap pe usa laughing

| Nothinglikeus a răspuns (pentru dianalalala):

Ok, atunci ia baleriniiwinking.

| papusica987 a răspuns:

Buna. eu cred ca un plic nu strica mai ales ca esti fata si trebuie intodeauna sa ai o gentuta la tine in care sa iti ti servetele, un ruj, rimel, fond de ten, parfum etc...