Asta cu acoperirea decolteului ca asa vor scolile e o tampenie.
Nu e vina ta daca altii sunt,, distrasi" de tine. Nu e datoria ta sa te imbraci cumva ca sa nu fie ei diatrasi, tu ai venit acolo pentru tine ca sa inveti si nu ca sa dai bani din propriul tau portofel pentru anumite haine pe care le vor ei.
Dar, trecand peste, daca asta e dorinta ta proprie, iata cateva sfaturi:
-,, adauga" in zona gatului.
Un lantisor, un medalion sau orice iti place tie. Ca sa nu mai fie atat de,, gol" ca sa zic asa
-,, adauga" in zona de jos, adica de la talie in jos, astfel incat sa prezinti iluzia de echilibru.
Adica daca sus arati mai multa piele, jos mai putina. Si vice versa.
Cred ca e datoria noastra sa fim decenti in institutii si in public. Decolteul nu are ce cauta nici in scoala, nici intr-o alta institutie...Dar cand vrem sa facem impresie si sa fim mai populari sau mai atractivi cel putin in ochii sexului opus, mergem cu decolteu, cu haine de tot felul la moda, accesorii de luat ochii, machiaje etc.
Ia un tricou peste el la scoala si vezi cum sunt profesorii etc, daca ti se pare totul ok da l jos si gata
Nu toata lumea vrea sa fie,, atractiv" in ochii sexului opus.
Acesta e doar un mit.
Cel mai probabil ati avut de a face numai cu astfel de persoane, dar in realitate exista multi oameni care fac asta strict pentru ei. Pentru a isi creste stima de sine in proprii lor ochi si nu cersesc validare de la altii.
Deci ma tem ca nu pot fi de acord cu ce ati spus dvs, intrucat chiar eu sunt un exemplu pentru care ce ati spus dvs nu se aplica in toate cazurile.
Decenta este relativa.
Pentru dvs poate insemna ceva, pentru altcineva altceva. La fel de relativa este si atractivitatea a ceva.
Ca amprenta digitala, absolut niciodata nu vor exista doi oameni care sa aiba aceeasi perceptie asupra decentei.
In perceptia multor persoane decolteul este decent. Si in perceptia mea de altfel.
Asta tine si de:
-forma lui
-marimea lui
-si restul elementelor din tinuta care confera un look final
Deci sa ne asumam ca decolteele,, nu au ce cauta" este prea vag si irelevant, intrucat trebuie loate in considerare toate criteriile.
Poate daca ati vedea intreaga tinuta nu ati mai avea o parere asa proasta.
Pentru ca detaliile conteaza.
Detaliile alcatuiesc intregul.
Si din nou ne intoarcem la relativ.
Adica viziunea dvs fata de un decolteu e diferita de a mea si cel mai mult ca sigur AMBELE viziuni sunt diferite de cum arata in realitate decolteul persoanei care a pus intrebarea.
Deci eu o incurajez sa il poarte.
Nu pot sa imi dau cu parerea asupra a ceva ce nici nu am vazut