| Biiskrem a întrebat:

Am un săpun de toaletă cu sulf de la Ortos și un face scrub hidratant cu aloe vera de la Oriflame. Pot folosi ambele produse ca să îmi curăț fața sau sunt probleme și ar trebui să aleg doar unul? Modul de utilizare e același, le aplic pe fața umedă, masez câteva minute și îndepărtez cu apă.

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Scrub-ul nu trebuie folosit mai mult de o data pe saptamana.

| Biiskrem explică (pentru Bondarel99):

De ce?

| Bondarel99 a răspuns (pentru Biiskrem):

Pentru ca are particule abrazive care irita pielea.

| lindemona a răspuns:

Buna,

In primul rand ti-as recomanda sa urmaresti blogurile de beauty. Poti afla atat de multe lucruri interesante si utile. Sunt fete care scriu despre astfel de probleme si iti explica toti pasii si de ce trebuie sa ii parcurgi.
Revenind la intrebare, Un scrub atat de fata, cat si de corp, nu trebuie folosit zilnic, pentru ca el contine particule abrazive care au rolul de a indeparta celulele moarte. Dcaa le folosesti mai mult de 1-2 ori pe saptamana, risti sa iti agreseze pielea. De asemenea, dupa scrub este recomandat sa folosesti crema hidratanta.
Din cate am vazut pe site-ul celor de la Ortos, sapunul de toaleta cu sulf este pentru par, nicidecum pentru ten. Iti poate face mai mult rau, decat bine. Indicat ar fi sa folosesti un produs de curatare special pentru ten.
Daca vrei sa ai o piele de invidiat, iri recomand sa folosesti produse adecvate. Altfel risti sa iti faci mai mult rau, decat bine. Si mereu e mai usor sa previi, decat sa tratezi.