| Libelle a întrebat:

Am vazut ca unele fete cu parul cret au suvitele mai bine definite si cumva parul pare mai ud, lucios.
Ce trebuie sa folosesti ca sa devina asa? Spuma se intareste si doar onduleaza, apoi se usuca, care-i secretu'?

Răspuns Câştigător
| faaalyoana a răspuns:

Deci depinde foarte mult de par, daca e sanatos, natural (nevopsit), daca este lung...automat un par lung cret arata altfel ca unul de marime medie.
Si exista par cret, f cret, cu tendintza de ondulare.etc
Si eu am parul cret si sa-ti zic cum procedez in cazul meu.: Deci eu ma vopsesc bruneta de cand ma stiu si n-am dificultati, in schimb imi cade foarte mult par, dar mi se regenereaza.
Dupa ce sa ma spal ma dau cu un pic de ulei de par(kallos), insist la varfuri mai mult, apoi ma dau cu spuam de par cat cred de cuviintza, si apoi usuc cu feohnu.
In general mie imi sta un pic cam turtit in crestet, el e voluminos in rest.
Si il tapez un pic la farfuri si dau cu fixativ.
La mine se increteste tare la varfuri, simi place sa stea cret dar mai drept sil mai dau cu un pic de gel in urmatoarea zi.
Eu stiu de fiecare data cand mi-l aranjez...
daca se mai infoiaza, in urmatorea zi il mai dai cu un pic de spuma.

8 răspunsuri:
| mimikafrumusika a răspuns:

Si eu am problema astacrying

| Bubble13 a răspuns:

Si eu am problema asta. help! cum afli un raspuns te rog anunta-ma pe privat!

| Adliii a răspuns:

Paru e uns de aia e :]] Poti sa nu te speli pe cap catva timp pana ti se unge dupa aia sa til ondulezi

| faaalyoana a răspuns:

Daca vrei sa ma intrebi ceva, ai vreo nelamurire, iti detaliez.

| geosimi a răspuns:

Ca sa ai luciu si bucle foarte bine definite trebuie ca sa te dai cu ceara de par(nu lichida)si le poti gasi in saloanele de styling sau in diferite market-uri

| SweetLikeaLemon a răspuns (pentru geosimi):

Sau poti sa iti dai parul cu putina spuma si dupa ce se usuca spuma, sa te piepteni. Asa o sa arate un pic mai lucios.

| geosimi a răspuns (pentru SweetLikeaLemon):

Dar ma gandesc ca daca te piepteni, dupa ce se usuca nu se vede spuma ca si cum ai avea praf in cap? am incercat si asta.

| SweetLikeaLemon a răspuns (pentru geosimi):

Eu stiu ca asa se intampla de la fixativ daca te piepteni. da' depinde si de spuma. Eu incercasem cu una de la oriflame, nu stiu cum se cheama sau daca mai e in catalog, dar avea tubul roz parca. Mi-am umezit mainile cu apa, am pus spuma in palma si pe urma mi-am dat prin par ca sa se onduleze. Si peste ceva vreme, dupa ce s-a uscat spuma, m-am pieptanat un pic si arata mai lucios parul.