Daca scrie in regulamentul scolii ca nu ai voie, atunci chiar nu ai voie, dar daca nu scrie nimic de genu, atunci ar trebui sa poti face asta. Ei vad acest lucru ca pe un act rebel, si daca esti nesimtita cu ei, se vor lega de tine din orice, vorbesc din experienta. Am avut o colega mai rebela de felul ei, care si-a vopsit parul blond cu albastru de metil, si a pus-o diriga sa il spele pana cand iese, dupa vacanta de vara a venit un baiat cu parul decolorat( adica blond) dar nu i-a spus nimic pentru ca era unul din preferatii profei
După logica ta, și un colonel în armată ar putea să spună "ce are dacă mă vopsesc roz? Omor pe cineva? Fac ceva rău?"
Răspunsul este simplu: Instituția are niște regulamente pe care trebuie să le respecți dacă vrei să faci parte din instituție.
Dacă în regulamentul școlii scrie că trebuie să ai o ținută decentă, iar profesorul consideră că un băiat cu păr roz nu are o ținută decentă, este dreptul lui să nu te primească la ore.
În afară de situația în care ești la o școală de clovni, caz în care nu uita să-ți pui și nasul roșu.
Poate iti place tie dar este scoala nu discoteca.La scoala mergi decent. Profesorii nu se vopsesc albastru deschis sau se imbraca cu rochie pana la fund si tricou cu buricul gol.Cat timp e scoala trebuie sa respectii niste reguli.Iar daca o sa te vopsesti poti fi exmatriculat/a
Nu scrie niciunde ca nu am voie sa
Ma vopsesc in regulament!
Daca as fi la scoala si profu' m-ar pune sa pun telefonul pe catedra, as da telefon la 112 si as cere ajutor pentru: 1. intreruperea dreptului de proprietate, 2. punerea in pericol, daca vine un cutremur nu am telefon sa sun la urgente, si apoi i-as spune ca fac pipi pe ora lui!
insa asta sunt doar eu, IN SCOLI SE ABUZEAZA IN DRACI, chiar nu sunt lasati elevii cu telefoane NICI IN PAUZA, cand au tot dreptul
iti dai seama ce or sa se lege de tine daca vii cu parul roz, ca au regulament/lege sau nu!
Elisabeta1maria întreabă: