| Renes a întrebat:

As avea 2 intrebari. :
Prima : Cred ca sunt cu vreo 10 kg mai grasa decat inaltimea, mi-as dori sa slabesc pana la banchet, practic baschet cate 1/2/3 ore pe zi, merg si pe jos, si acum ca e frumos merg si cu rolele, insa nu prea reusesc sa renunt la mancare gen:chipsuri sau produse de patiserie.Sucul cola fara zahar e bun? Are 7 calorii >: Deci, ce sfaturi imi dati? :D
A 2 intrebare: As vrea sa imi fac parul asa :http://weheartit.com/entry/25232491 parul meu este mai inchis la culoare, si as vrea sa nu fie permanent, fara decolorare si fara spray-uri, as vrea sa stiu si cat de periculos este, si daca afecteaza parul.
Sorry for the long post >:D<
Funda maaaare de tot!
Multumesc anticipat! :*

Răspuns Câştigător
| Cherrybell a răspuns:

Http://www.irinareisler.ro/ Pe site-ul Irinei Reisler vei gasi lucruri care inlocuiesc aceste "gustari" si multe lucruri care te motiveaza. Cauta prin articole. Nu te increde in Cola zero! Reclamele sunt doar minciuni si nici ce scrie pe eticheta nu e 100% adevarat. 2: Nu stiu ce sa zic despre parul acela multicolor. S-ar putea sa-ti stea sau nu s-ar putea eu nu te-am vazut cum arati exact. Dar daca insisti nu ti-as recomanda sa il porti cret daca te vei vopsi asa, caci parul tau e mai inchis dupa cum spui in intrebare. Totusi daca esti mai maricica deja spre terminarea gimnaziului ar trebui sa abordezi ceva mai matur... poate fi vesel si colorat, dar sa nu aiba o alura asa de ludica. Succes!;)

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AmanoYuno a răspuns:

Eu nu pot sa iti zic decat ca ar trebui sa mananci echilibrat si la ore fixe dar poti sa bei cam 1 sau 2 pahare de apa inainte de fiecare masa ca sa mananci mai putin.cat despre par iti sugerez mai intai cu ulei de ricin asa nu se va deterioara, crede-ma am incercat si poti folosi spray-uri sau o vopsea nepermanenta dar AI GRIJA daca il pictezi in culori mai inchisepot atrage soarele si parul se va uscasadin tot cazul succes si sper sa-mi dai fundawinking>; D

| Renes explică (pentru Cherrybell):

Pai da, sunt in clasa a 8, si ma gandeam la un nuantator, oricum, le fac vara, deci mai am timp de gandire, parul meu e drept, nu cret.
Imi cer scuze, am aceeasi greutate cu inaltimea, m`am cantarit astazi.

| Cherrybell a răspuns (pentru Renes):

Da la nuantator e bine!

| Renes explică (pentru Cherrybell):

Multumesc!