Sunt foarte tari ca model! Insa eu ti i-as recomanda doar pentru petreceri si plaja...
:*
Pentru plaja nu prea cred ca sunt buni risti sa te bronzezi in dungi, zic eu...
sunt mai purtabili la petreceri, sau cand ai chef sa-ti faci poze.
„I-a" şi tu după ordinea importanţei; ştii mentalitatea aia sănătoasă: întâi casă şi pe urmă maşină. Aşa şi aici, abecedar, 12 clase şi după ochelari.
Eu am probat o pereche si nu as suporta sa merg pe strada asa. efectiv vezi numai niste liniute
si protectie nu prea cred ca au.
Parerea mea e ca ar fi bani aruncati pe geam
Aia sunt ochelari de impresii, de frumusete. Ii poti purta oricand, numai pe cap.
De purtat îi poţi purta unde vrei, ce-i drept e că sunt de "figuri", de ce nu îţi iei unii finuţi, cu adevărat frumoşi, dom...nesc aşa! :)
http://www.ochelarisoare.ro/......5_3883.jpg Exemplu, genul ăsta e foarte tare, mereu mi-au plăcut! Mă rog, acum depinde şi vârsta!
Salut.
Sunt ochelari doar de petrecere daca vrei de plaja si de strada iti recomand ray ban aviator sau ray ban 3250.
O zi buna.
Shutter Shades sunt facuti special pentru a fi purtati ca un accesoriu. Nu au nici un fel de importanta si nu te ajuta la nimic. Din cate stiu eu decat Far East Movement si 2. 0 au lentila. In rest, celelalte modele nu au lentile, deci nu te ajuta la nimic.