Desigur! Cel mai indicat ar fi să ţi-o iei cu cremă depilatoare (pentru piele sensibilă). eu de aia folosesc şi e foarte bună. nici nu te iriţi, nici nu doare, şi nici nu creşte repede. mi se pare chiar foarte OK. Eu la început mi-o luam cu benzi de ceară şi mă iritam foarte tare. în cazul tău, cu aluniţă, e mai puţin indicat.
Deci sfatul meu este să ţi-o iei cu cremă depilatoare pentru piele sensibilă, e cel mai bine, o să vezi!
puup:X:*
Ai grija sa nu o tai si pe ea alunitele nu e bine sa fie rupte, poate fi chiar periculos. poti sa razi mustata dar in zona alunitei ai foarte mare grija acu` si depinde ce fel de alunita, daca e sau nu in relief.
Aaa...eu folosesc un aparat de ras de la Philips, si pana acum nu am avut nici o problema cu alunitele...nu stiu cum o fii cu big-ul (nu am incercat niciodata)
Poti, dar cu grija. An si eu una destul de mari chiar sub nas.am si agata-o de cateva ori cu lama, a sangerat putin dar s-a vindecat. Cumpara-ti aparate de ras bune si pui spuma sau gel de ras sa insisti pe parul de pe alunita ca sa se inmoaie. Spor la ras
DaciaRomania întreabă: