Mi se pare cu adevarat INUTIL, pentru ca practic nu ajuta la nimic, doar iti mareste un pic ego-ul care oricum e labil si se ''umfla'' si dezumfla cum vrea el, ca na, asta e fiinta umana, apoi, NEORIGINAL - intrucat toata lumea (accentuez, toata lumea!) poarta par scurt sau ciufulit in combinatie cu o culoare decolorata ori platinata (in special femeile… iar tu esti barbat, si consider ca fiecare sex ar trebui sa aiba demnitatea sa, asta daca nu e vreun artist sau are un mod propriu, extravagant de a iesi in evidenta), si dezgustator… Reveniti-va. E doar o moda trecatoare. Fii tu insuti, nu incerca sa epatezi. Poimaine o sa va spuna ca bilutele de rahat de iepuri se vad bine printre suvitele impletite, ca niste bijuterii scumpe, perle negre de Anjou.
Total nepotrivit, dar daca alegi totusi sa o porti, trebuie sa ai atitudinea potrivita, altfel va fi un esec.
Este o culoare destul de greu de purtat. Un baiat ar avea nevoie de o anumita atitudine sa o poarte. Eu pot spune sincer ca nu prea este pe gustul meu cand vad astfel de culori de par pe un baiat...