Produsele Amway, din cate stiu eu, nu se pot achizitiona de pe internet, fara a fi reprezentant. Deci, cred ca singura solutie este sa apelezi la unul dintre ei.
Ps.- chiar sunt bune acele deodorante.
Sunt si pe piata deodorante foarte bune si cu mult mai ieftine, decat la sarlatanii astia cu afacerea lor piramidala pusa pe prosteala
As vrea chiar site-ul de pe care pot cumpara. Site-urile pe care am intrat eu ma puneau in legatura cu reprezentanti. Iar alte deodorante am folosit dar nimic nu m-a ajutat asa ca sper sa mearga cel de la amway.
Buna, Arina! Numele meu e Mihaela si daca vrei sa comanzi online poti comanda pe https://www.amway.ro/guest_login?process=guest_login, trebuie sa-ti treci numele si la identificator: master. Apoi vei putea comanda ce vrei. Desigur, va trebui sa completezi un mic formular la sfarsit cu cateva date de contact pentru a putea primi comanda la adresa dorita si pentru a putea fi gasita acasa la ora livrarii. Livrarea se va face in maxim 24h de la confirmarea comenzii. Confirmarea se va face telefonic pentru a se putea stabili de comun acord ora de livrare. In speranta ca serviciile noastre iti vor satisface toate doleantele, te asteptam sa ne vizitezi magazinul online. Sarbatori fericite!
Daca nu vrei sa cumperi de la reprezentanti, te poti inscrie chiar tu la amway cu specificarea pentru. consum personal si vei avea avantajul da a le cumpara mai ieftine, poti vedea toata gama de produse, si poti afla in timp util ce alte produse noi au aparut
Imi trebuie email dumneavoastra, casa pot sa vatrimit cerere de inscriere pentru a putea face cumparaturiile de pe interne la preturi de producator.
Pentru mai multe detale contactati-ma la nr: 0756801615 sau pe gbrl_snd@yaoo.com
Pentru mai multe detalii contactati-ma la nr:0756801615 sau pe gbrl_snd@yahoo.com