Am devenit oarecum in afara de aspect (parul) daca ai fi in pielea mea ai intelege numai un emo ar intelege
Da corect dupa cate vad si vorbesti ca unul....bravo pentru curaj si eu am vrut dar nu am putut indraznii
Ai putea sa-l indrepti cu placa sau ai putea sa-l ciufulesti cu niste gel, spuma sau fixativ. Funda?
Ce sa incerci sa te sinucizi? degeaba incerci daca esti toata o veselie si o bucurie nu poti deveni cea nu esti si mersi
O vreme am trecut prin ceva ingrozitor si nu mi-a fost usor nu vorbeam cu nimeni nu radeam i ma imbracam extrem de sumbru pana mi-am dat seama ce devenam si am renuntat(in cele din urma am reusit sa trec peste acea trauma)
E usor..depinde si de par..intai indreapta-l cu placa. duap *** bretonul intr-o parte..itzi trebuie si fixativ daca nu poti, ma rog nu prea stiu cum sa iti explic mai bine te uiti u la asta http://www.youtube.com/watch?v=pv7UOBYnryM sper ca te-am ajutat
Emo este doar un moft... un curent pentru copii distrusi care se simt batuti de soarta si nu au nici o pretentie de la viata
Sa te imbraci mai inchis la culoare, sa asculti un anumit gen de muzica...sau sa ai un comportament nu face neaparat emo
E doar personalitatea ta...
Daca tu vrei sa fi o fraiera care se taie cu lama pe intuneric...atunci e treaba ta
Trauma? ingrozitor? ce cuvinte tiai dat seama ce deveneai? daca nu vroiai sa devi nu te mai imbracai "sumbru" si restul ce cand ai luat lama sa te tai te-ai pisat pe tine de frica si ai renuntat?
nu mai are rost sa continuam discutia se vede ca ai vrut sa devi emo la 8 ani
N-am 8 ani...mai pune mai pune... ok doamne fereste ce pot sati urez mai mult decat sinucidere usoara
Am spus ca ai facut-o la 8 ani nu ca ai 8 ani mersi iti urez o viata plina de bucuri veselie si orce alt lucru stupid
Iti recomand sa nu te tai. poti sa te imbraci sa iti faci parul dar nu te taia..eu nu sunt emo si nici nu am fost. dar ma taiam..multzi imi ziceau ca nu e bine ca sunt fraier k fac asta dar nu ii ascultam..pana mi-am dat seama ca nu are niciun rost sa imi fac rau, nu castigam nimic, dupa am inceput sa citesc Biblia si m-am lasat de acest obicei..asta a fost acum vreo 2 ani..si acum am urme pe mana si mi le ascund de fiecare data de familia mea..asta cu emo e pe moment..mai trz o sa iti revii..desi trebuie sa recunosc k imi place nespus de mult acest stil
Daca nu gandesti ca un emo....atunci de ce vrei sa devii emo?
Mai degraba imi pari a te apropria de mentalitatea goth style....in fine
Totusi de ce vrei sa aderi la un cult? De ce nu poti sa fi tu insuti?
Ok...esti mai inchisa, ai o mentalitate mai sumbra, te imbraci in culori mai inchise....asta te face unica, nu te face emo
De ce vrei sa aderi la un cult plin de idioti * pentru ca da... emo sunt niste idioti nu prin vestimentatie sau gesturi..ci pentru gandire* atata timp cat nu gandesti ca ei?
si 2 ) Nu toate persoanele mai inchise si mai retrase ajung sa stea singuri intr-un colt si sa se taie cu lama
SI eu sunt din fire mai inchis... dar asta nu inseamna ca o sa ajung vreodata asa
Ce fac emo... e doar prostie si lasitate, treaba ta daca vrei sa devii ca ei
,,, bucurie, veselie, orce alt lucru stupid,,
Imi aduci aminte de o colega ...la fel gandeste si spune mereu ca e nefericita
dar nu ii intra in cap ca e asa din cauza ei...
Sa stii ca ai o mentalitate putin retardata....nu te cred emo, te cred doar o pustoaica putin frustrata care are o perioada dificila
Va croiti singuri soarta duda......treaba ta ce vrei sa faci, dar sa stii ca daca e sa fie ceva naspa in viata ta, care te-a impins sa fi asa....atunci fi sigur ca si tu ai partea ta de vina!
Nu esti singurul cu o viata de rahat...nici nu stii ce rahaturi a trebui sa inghit cat am fost in generala
SI cu toate astea nu am clacat..nu am devenit emo, si nici criminal in serie *inca*
Sunt unele persoane care clacheaza usor ...altele care stiu sa reziste
Alege de partea cui esti
1 nu sunt fata 2 nau spus ca nu gandesc ca un emo am spus ca nu o faci tu 3 gandesc ma comport si am dorintele deci
,,, bucurie, veselie, orce alt lucru stupid,,, nu mai am parte de mult timp de asa ceva de acea consider stupid
ma rog oi fi avut o viata de rahat dar nu se compara cu a mea (nu se poate sa fie mai rau ca la mine)
Intotdeauna se poate mai rau...
Stiu o persoana care si-a pierdut ambii parinti intr-un accident de masina, proprietarul a evacuat-o din casa peste o saptamana ...si si-a petrecut craciunul pe strazi
Si totusi a urmat o facultate ..si acum e aproape de a deveni avocat!
Fata aia a suferit mai mult decat ai putea tu sa o faci vreodata. ...si totusi a reusit!
tu in schimb ce scuza ai?
Știi. poate că te ințeleg. Poate că mai plâng si eu noaptea pe intuneric in timp ce mă uit cum lama imi străpunge pielea. Dar cu toate astea..nu sunt emo. Cel puțin asa cred. Imi place că vrei sa fii diferit.(nu inteleg de ce toti te făceau fată). Poate o să reusesti. Poate nu. POATE consideri acest răspuns stupid. oricum incercând să iti răspund la intrebare. uite : http://punkgirlzz4u.sunphoto.ro/Qm_Sa_DeViI_emO_In_10_pAShi_SImplI Poate e un articol AIUREA. da nu poate. CHIAR E.
Fii atent.
Legi o lama cu un snur si ti-o pui la gat pe post de lant.
Numai ca din ora in ora trebuie sa iti scurtezi venele... Daca rezisti dupa ce le-ai scurtat prima data desigur .
Lorrybwa10 întreabă:
ily kim nam gil întreabă: