Esti ca Becali, nu vorbesti cu femeile? Inteleg ca e o preferinta personala, incearca sa iei legatura cu cei de la departamentul angajari, totusi cred ca persoana cu care vei colabora, va fi desemnata dupa un criteriu uni-sex.
Nu, nu vorbesc! asa imi place sa fac afacerile intre baietii. e altfel. vorbesc altfel cu un baiat decat cu o fata sa o iau cu sarumana si cu ce faceti, etc; )) unui baiat, domn, etc pot sa ii zic mai ca baiet. etc nu am nimic cu fetele le iubesc!:X
Ok, succes cu afacerea ta, totusi in viitor vei avea de pierdut privind afacerile daca nu colaborezi si cu sexul frumos. O zi buna .
Draga David o fata te poate ajuta mult mai mult decat un baiat deoarece cunoaste mult mai bine produsele pentru femei si iti poate da mai multe sfaturi in legatura cu produsele.
Daca iti doresti aceasta minunata geanta semnata de Demi More, te astept in echipa mea. Pe langa cadourile din program poti beneficIa de reduceri cuprinse intre 23% pana la 40%. Acceseaza link-ul de mai jos, lasa-mi o adresa de mail si un nr de telefon, si te voi contacta in cel mai scurt timp!
0723038641
Deja is inscris si am si o retea destul de bunicica. de aproximativ 60-70 persoane
mulrumesc oricum!
aureliaghindoac întreabă: