| Calujac_David_1992 a întrebat:

As vrea sa ma inscriu ca reprezentant Oriflame dar, vreau sa am un coorodnator baiat. altfel colaborez cu un baiat decat cu o fata.
si nu vrea sa devin doar reprezentant ci sa imi fac si o retea de reprezentanti/clienti...

sunt si la alt firme si imi merge binisor. vreau sa incerc si cu asta! happy

Răspuns Câştigător
| CrazyTeenager a răspuns:

Esti ca Becali, nu vorbesti cu femeile? happy Inteleg ca e o preferinta personala, incearca sa iei legatura cu cei de la departamentul angajari, totusi cred ca persoana cu care vei colabora, va fi desemnata dupa un criteriu uni-sex.

5 răspunsuri:
| Calujac_David_1992 explică (pentru CrazyTeenager):

Nu, nu vorbesc! asa imi place sa fac afacerile intre baietii. e altfel. vorbesc altfel cu un baiat decat cu o fata sa o iau cu sarumana si cu ce faceti, etc; )) unui baiat, domn, etc pot sa ii zic mai ca baiet. etclaughing nu am nimic cu fetele le iubesc!:X

| CrazyTeenager a răspuns (pentru Calujac_David_1992):

happy Ok, succes cu afacerea ta, totusi in viitor vei avea de pierdut privind afacerile daca nu colaborezi si cu sexul frumos. O zi buna big grin.

| aryenutzaa a răspuns:

Draga David o fata te poate ajuta mult mai mult decat un baiat deoarece cunoaste mult mai bine produsele pentru femei si iti poate da mai multe sfaturi in legatura cu produsele.

| Cristina_Ionita_1983 a răspuns:

Daca iti doresti aceasta minunata geanta semnata de Demi More, te astept in echipa mea. Pe langa cadourile din program poti beneficIa de reduceri cuprinse intre 23% pana la 40%. Acceseaza link-ul de mai jos, lasa-mi o adresa de mail si un nr de telefon, si te voi contacta in cel mai scurt timp!
0723038641

| Calujac_David_1992_zaQk a răspuns (pentru Cristina_Ionita_1983):

Deja is inscris si am si o retea destul de bunicica. de aproximativ 60-70 persoane happy

mulrumesc oricum! happy