Hmm nu ne-ai spus ce varsta ai, e fff important. daca nu ai pana in 18 ani nu te gandi sa iei vreo vitamina/pastila pentru ingrasat, e fff periculos. daca ai peste, contacteaza un nutritionist, nimeni nu e in stare sa te sfatuiasca mai bine ca el.nu te lua dupa toti care iti zic pe aici nume de pastile, cine stie ce porcarii te pun sa iei ca sa primeasca o funda.bafta.
Tot ce poti face pe cale naturala este sa cresti aportul de carbohidrati in dieta ta zilnica, adica sa mananci mai multa paine, mai multe dulciuri. Poti manca si mai multe fructe, insa vezi cu efortul fizic ce faci.Degeaba incerci sa te ingrasi mancand multe dulciuri sau chestii grase daca faci efort fizic considerabil.
Nu, am 16 ani...si totusi ce ma sfatuiesti? in afara de vitamine... :d
Eu sincer te as sfatui sa ramai cum esti.si fratele meu vrea sa se ingrase,i se pare ca e prea slab.dar dupa cum vezi,viitorul consta in frumusete si corrp,mai putin inteligenta. daca vrei sa te ingrasi,inseamna ca ai un corp fff frumos,sa fii mandra de el.iar daca insisti sa te ingrasi, sfatul meu e sa consulti un nutritionist, consultatia e gratuita, incearca la herba life, eu acolo am fost si nu am platit nimic sper ca te-am ajutat.
Buna, si eu vreau sa ma ingras, am gasit pe net cateva sfaturi : mananca morcovi, oua fierte, salate, evita prajelile, desi contin grasimii ele te vor ingrasa nesanatos iar corpul tau va arata. urat, incearca fulgii de porumb, mananca putin si des nu mult si rar, fa sport dupa ce mananci, nu mult, 10-20 min pentru ca mancarea ( vitaminele si toate cele ) sa se depuna,, elegant '' pe corpul tau. Iti urez succes. Funda?
Scuze ca ma bag, dar asta e dieta pentru slabitmai trebuia efort fizic in ce ai scris tu si era tot pachetul pe care l-am folosit eu personal ca sa dau jos niste kg.
Hm. se poate, dar eu p'asta il folosesc, l-am gasit pe net, mersi pentru informatie oricum.
Catalina_Diana_1905 întreabă: