E plin de tunsori emo pe Google, Photobucket, DeviantART etc. Eu doar îmi aleg o poză, o pun pe telefon şi i-o arăt coafezei pentru că sunt varză la explicat
In fata breton intr-o parte, sa inceapa de sus mai scurt si in fata mai lund(POTI SI MIMA)
Nu prea le ai cu astea dar totuşi vrei... trebuie să te tundă cum îţi place ţie nu cum ne place nouă... o freză emo , vai de capul tău
DACA ai parul lung, zii sa te tunda la spate scurt ca sa-ti poti face tepi, si in fata sa-ti lase parul lung. Nu-i lua in seama pe astia de mai jos...u
Nu iti recomand tepi arata aiurea la o fata.Mai bine alege o frizura mai simpla, multa lume apreciaza simplitatea. Daca nu sti cum sa-i zici frizeritei ai putea sa ii desenezi.Stiu ca suna ciudat dar am incercat si sincer a mers de minune. Daca nu te pricepi la desen cauta o imagine pe google si imprimo. apoi arata-i-o frizeritei
Ii zici sa iti lase parul pe ochi... si ori cum daca e o frizera buna stie ea ce a faca
Sunt baiat.ia-ti de la spate...si in fata nu iei deloc.asa il am yeu (cauta-ma la idul asta:Ionutzrapp3ru7)
Shukacu întreabă: