| sinziana14 a întrebat:

As vrea sa-mi spun o spirala in ureche. Cum fac sa-mi largesc gaura urechii? dupa ce imi scot spirala gaura ramane larga, adica nu se face mica la loc? (spirala are 6mm)

Răspuns Câştigător
| NH4OH a răspuns:

Salut.
Eu am așa ceva, dar este de 4 mm.
Ideea acestei spirale este să ajungi la flesh, dar poți să o porți și așa. În oraș la mine sunt foarte mulți adolescenți care au flesh-uri, iar spirala se numește expender. Mai întâi începe cu mărimea de 2 mm, apoi o ții 2 săptămâni și începi cu 4 mm. Din 2 în 2, nici decum cu 3 mărimi mai mari pentru că ai să-ți faci rană, o să te trezești dimineața cu sângele scurs pe gât și nu o să dormi prea ok. Înainte să-ți pui expender-ul în ureche, dă-l cu spirt și de asemenea și urechea. Puține șanse să se infecteze ( dacă pui din 2 în 2 mărimi ), nu cum presupune restul lumii care nici măcar nu au purtat așa ceva și nu au avut experiența asta. Nu e mare chestie să-ți pui, având în vedere că se astupă la loc la maximul de 12 mm în câteva luni, nu într-un timp colosal. Baftă.
Fundă?

4 răspunsuri:
| Rainmaker a răspuns:

Buna sinziana!
Esti convinsa ca vrei sa porti aceasta spirala toata viata? Sincer, nu am vazut pe cineva (cu exceptia bastinasilor din Africa si Amazon) ca ar fi in posesia unor asemenea gauri prin urechi.Rezuma-te la niste cercei obisnuiti.Sunt mult mai eleganti pentru o tanara domnisoara, crede-ma!

| sinziana14 explică (pentru Rainmaker):

Nu vreau sa port toata viata, dar am intrebat si daca se poate micsora gaura cu timpul dupa ce scot spirala...deci nu e permanent

| Rainmaker a răspuns (pentru sinziana14):

Reorienteaza-te spre ceva mai "normal" scumpic.Nu-i pacat sa strici ceva frumos ce ai primit de la Mama Natura? Ma indoiesc ca un gauroi asa de mare in ureche sa nu lase semne hidoase si de lunga durata.

| vaporwave a răspuns:

Da, avand in vedere ca e de 6 mm, se face la loc. In cel mai rau caz o sa se vada doar daca te uiti de foarte aproape
Totusi, eu ti-as zice sa ramai la ce ai acum, sa nu mai cresti diametrul, deja pe la +12 nu se mai strange gaura la fel de bine si ramane vizibila